Puzzle

Grid View:

Alfabet 3D litere mici Puzzle incastru din lemn

(0)
25,00 Lei
Pachetul contine: puzzle din lemn cu 26 de litere mici 3D colorate diferit. Piesele pot fi pozitionate corect pe suprafata placii pe formele corespunzatoare ajutandu-i pe cei mici la invatarea literel..

Banc de scule din lemn

(0)
55,00 Lei
Bancul de scule din lemn este o jucarie interactiva si educativa.Aceasta jucarie ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia, gandirea logica, abilitatile motrice, rabdarea. Setul contine urmato..

Ceas din lemn cu rotițe numerotate care se rotesc împreună.

(0)
36,00 Lei
Răsuciți orice parte a ceasului și toate cifrele din jurul marginii exterioare se vor roti. Este o jucărie distractiva care ajuta copilul să învețe ceasul, culorile si numerele. Măsoară aproximativ..
Out Of Stock

Cifre 0-20 Puzzle din lemn cu pin

(0)
15,00 Lei
Joc puzzle incastru cu numere din lemn multicolor.Format din 20 de piese de la 0 la 20 care ajuta la invatarea numerelor si a numararii.Fiecare piesa are un suport de care se poate prinde si ridica us..

Emotii cu ursuletii - tabla magnetica, din lemn 3 in 1

(0)
48,00 Lei
Jucarie educativa multifunctionala din lemn foarte distractiva.Cutia din lemn are dimensiunea 30 cm x 20 cm si include peste 60 de piese puzzle (cu care se pot forma imagini, cu ursuleti care exprima ..
-14%

Joc creativ 3D tetris cu animale din lemn

(0)
36,00 Lei 42,00 Lei
Puzzle lemn 3D cu animale de tipul Tetris, format din 13 piese (animale) colorate diferit si avand diverse forme geometrice ce trebuie combinate in cutia-suport din lemn pentru a forma imaginea c..

Joc creativ Tangram mic color

(0)
16,00 Lei
Este Jucărie educațională interactivă , cu ajutorul caruia copilul poate crea o multime de imagini si forme. Scopul este de a antrena imaginația copiilor, coordonarea ochilor-mâini și recunoașter..

Joc de rol Bucatarie 3D mini 2 in 1 puzzle

(0)
78,00 Lei
Usor de manuit, cu un design atractiv si finisaje de calitate, aceasta mini bucatarie este un accesoriu minunat pentru jocul de rol atat de indragit de copii. Mini bucataria are si rol de Puzzle 3D de..

Joc educativ Asociere cifra cantitate cu ajutorul scarii numerice cu inele, invatarea literelor si culorilor

(0)
59,00 Lei
Joc educativ cu 3 functii,  10 coloane cu inele colorate – fiecare coloana reprezinta o cifra: de la 1 pana la numarul 10;in dreptul fiecarei coloane, pe placa suport exista cifra coresponde..

Joc educativ din lemn Casuta cu Chei

(0)
55,00 Lei
Jocul Casuta cu Chei este un joc japonez interesant pentru stimularea dexteritatiiJocul cu chei include forme geometrice de diferite culori cu chei in partea centrala.Suportul este in forma de casuta,..

Joc Montessori de legat sireturi

(0)
15,00 Lei
Jucarie educativa tip Montessori cu ajutorul careia copii pot fi invatati sa isi lege siretul. Aceasta jucarie dezvolta abilitatile motorii prin exercitiile de introducere a siretului.Dimensiune: 22×3..

Jucarie de Tras din Lemn - Camion Sortator cu Xilofon

(0)
63,00 Lei
Este o  jucarie de tras sub forma de camion, cu decupaje pentru sortare animalute si xilofon.Camionul are pe partea superioara un xilofon cu 2 bete, fiind un instrument muzical de jucarie importa..

Labirint Magnetic din Lemn - Catelus Iwood

(0)
55,00 Lei
Labirintul cu baghetă magnetică din lemn este realizat din placaj premium, avand marginile rotunjite. Fiecare piesă este vopsită pe bază de apă, vopsea durabilă, non-toxică. Conform standardelor ASTM ..
-6%

Montessori - Partile unui intreg

(0)
30,00 Lei 32,00 Lei
Puzzle din lemn de tip Montessori, Partile unui intreg – este o jucarie educativa pentru copii cu varsta 3 ani+ sau mai mici, sub atenta supraveghere a adultului. Jucaria are rolul de a-l invata pe co..
-6%

Montessori Forme Geometrice

(0)
30,00 Lei 32,00 Lei
Jucaria este formata din 4 coloane cu forme diferite, astfel copilul trebuie sa sorteze in mod corect formele geometrice.Formele se pot scoate, iar cel mic va avea posibilitatea sa reasambleze singur ..
-6%

Montessori Forme geometrice in Cerc

(0)
30,00 Lei 32,00 Lei
Jucaria este formata din 4 coloane cu forme diferite, astfel copilul trebuie sa sorteze in mod corect formele geometrice.Formele se pot scoate, iar cel mic va avea posibilitatea sa reasambleze singur ..
Afişare 1 - 16 din 63 (4 pagini)

Despre Puzzle