Puzzle

Grid View:

4 Puzzle din lemn in cutie de Lemn - FERMA

(0)
57,00 Lei
Set 4 puzzle din lemn cu tematica – FERMA. Setul contine 4 planse puzzle cu activitatile de la ferma, animalele,  fermierii si activitatile specifice.Total 112 piese, 4 seturi de puzzle-uri de 28..

Alfabet 3D litere mici Puzzle incastru din lemn

(0)
25,00 Lei
Pachetul contine: puzzle din lemn cu 26 de litere mici 3D colorate diferit. Piesele pot fi pozitionate corect pe suprafata placii pe formele corespunzatoare ajutandu-i pe cei mici la invatarea literel..

Banc de scule din lemn

(0)
55,00 Lei
Bancul de scule din lemn este o jucarie interactiva si educativa.Aceasta jucarie ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia, gandirea logica, abilitatile motrice, rabdarea. Setul contine urmato..

Carte Magnetica Forme Geometrice

(0)
45,00 Lei
Carte magnetica cu piese puzzle este prezentat ca o carte intr-o biblioteca.Cu ajutorul pieselor copii vor putea forma diferite figurine de pe cartile de joc, dar si alte imagini si animale.„Cartea” e..

Cartonase educative cu Cifre din lemn

(0)
38,50 Lei
Jocul educativ cartonase cu cifre include 18 cartonase cu decupaj de tip puzzle pentru cifrele din lemn incluse, fiecare cartonas avand si o ilustratie cu animale pentru cifra reprezentata.copilul inv..

Emotii cu ursuletii - tabla magnetica, din lemn 3 in 1

(0)
48,00 Lei
Jucarie educativa multifunctionala din lemn foarte distractiva.Cutia din lemn are dimensiunea 30 cm x 20 cm si include peste 60 de piese puzzle (cu care se pot forma imagini, cu ursuleti care exprima ..
-8%

HEXAGON - Puzzle 3D lemn Curcubeu Montessori forme si marimi

(0)
11,00 Lei 12,00 Lei
Cu ajutorul acestui puzzle, copilul poate invata si intelege notiuni de mai mare, mai mic, poate invata culorile, formele, notiu i de baza pentru cei mici.Aceste puzzle din lemn pot fi utilizate in pe..
-21%

Joc creativ 3D tetris cu animale din lemn

(0)
33,00 Lei 42,00 Lei
Puzzle lemn 3D cu animale de tipul Tetris, format din 13 piese (animale) colorate diferit si avand diverse forme geometrice ce trebuie combinate in cutia-suport din lemn pentru a forma imaginea c..
-8%

Joc de asociere carduri circ

(0)
22,00 Lei 24,00 Lei
Prin împerecherea de carduri, cărțile se suprapun între ele pentru a obține un model complet. Exersați abilitatea de observare a copilului, capacitatea de coordonare a mâinilor-ochilor, gândirea ..
-8%

Joc de asociere carduri cu animale

(0)
22,00 Lei 24,00 Lei
Un joc de asociere cu carduri prin care copiii invata sa gandeasca si sa isi dea seama ce anume se potriveste. Este un joc foarte bun pentru antrenarea gandirii logice si pentru a il determina pe copi..
-8%

Joc de asociere carduri cu vehicule

(0)
22,00 Lei 24,00 Lei
Un joc de asociere cu carduri prin care copiii invata sa gandeasca si sa isi dea seama ce anume se potriveste. Este un joc foarte bun pentru antrenarea gandirii logice si pentru a il determina pe copi..

Joc De Asociere doua piese din lemn Animale

(0)
27,00 Lei
Acest joc de asociere de tip puzzle format din doua piese dezvolta abilitatile de observare si concentrare, cultiva un vocabular bogat si dobandirea de cunostinte noi despre animale si hrana lor.Joc e..

Joc de logica Discul cu bile

(0)
55,00 Lei
Acesta este un excelent joc pentru antrenarea gandirii logice, rabdarii si motricitatii fine. Bilele colorate trebuie sa fie amestecate si ulterior scopul jocului este resortarea lor dupa culori...

Joc de rol Bucatarie 3D mini 2 in 1 puzzle

(0)
78,00 Lei
Joc de rol 2 in 1 Mini Bucataria din lemn cu accesorii. Puzzle 3D deoarece copilul poate potrivi fiecare piesa la locul ei pe blat. Setul contine 15 accesorii blat aragaz, chiuveta, craticioara, usten..

Joc de rol din lemn - Puzzle alimente Gratar

(0)
69,00 Lei
Acest tip de puzzle este un joc educativ si distractiv pentru copii, ce ii invata despre alimente, carne, legume, fructe de mare.Setul include toate tipurile de produse alimentare si de bucatarie, cu ..

JOC DIN LEMN LOGARITMIC 2 IN 1 - OMIDA EDUCATIVA

(0)
55,00 Lei
Acest joc din lemn contine 11 culori, 78 de blocuri de înaltă calitate, o baza din lemn de calitate: 10 forme geometrice și 55 de inele mici.Este o modalitate bună de a dezvolta abilitățile matematice..
Afişare 1 - 16 din 113 (8 pagini)

Despre Puzzle