Puzzle

Grid View:

Alfabet 3D litere mici Puzzle incastru din lemn

(0)
25,00 Lei
Pachetul contine: puzzle din lemn cu 26 de litere mici 3D colorate diferit. Piesele pot fi pozitionate corect pe suprafata placii pe formele corespunzatoare ajutandu-i pe cei mici la invatarea literel..

Banc de scule din lemn

(0)
55,00 Lei
Bancul de scule din lemn este o jucarie interactiva si educativa.Aceasta jucarie ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia, gandirea logica, abilitatile motrice, rabdarea. Setul contine urmato..

Carte Magnetica Forme Geometrice

(0)
45,00 Lei
Carte magnetica cu piese puzzle este prezentat ca o carte intr-o biblioteca.Cu ajutorul pieselor copii vor putea forma diferite figurine de pe cartile de joc, dar si alte imagini si animale.„Cartea” e..

Cartonase educative cu Cifre din lemn

(0)
38,50 Lei
Jocul educativ cartonase cu cifre include 18 cartonase cu decupaj de tip puzzle pentru cifrele din lemn incluse, fiecare cartonas avand si o ilustratie cu animale pentru cifra reprezentata.copilul inv..

Emotii cu ursuletii - tabla magnetica, din lemn 3 in 1

(0)
48,00 Lei
Jucarie educativa multifunctionala din lemn foarte distractiva.Cutia din lemn are dimensiunea 30 cm x 20 cm si include peste 60 de piese puzzle (cu care se pot forma imagini, cu ursuleti care exprima ..
-21%

Joc creativ 3D tetris cu animale din lemn

(0)
33,00 Lei 42,00 Lei
Puzzle lemn 3D cu animale de tipul Tetris, format din 13 piese (animale) colorate diferit si avand diverse forme geometrice ce trebuie combinate in cutia-suport din lemn pentru a forma imaginea c..

Joc De Asociere Animale

(0)
27,00 Lei
Acest joc de asociere de tip puzzle dormat din doua piese dezvolta abilitatile de observare si concentrare, cultiva un vocabular bogat si dobandirea de cunostinte noi despre animale si hrana lor.Joc e..

Joc de rol Bucatarie 3D mini 2 in 1 puzzle

(0)
78,00 Lei
Joc de rol 2 in 1 Mini Bucataria din lemn cu accesorii. Puzzle 3D deoarece copilul poate potrivi fiecare piesa la locul ei pe blat. Setul contine 15 accesorii blat aragaz, chiuveta, craticioara, usten..

Joc de rol din lemn - Puzzle alimente Gratar

(0)
69,00 Lei
Acest tip de puzzle este un joc educativ si distractiv pentru copii, ce ii invata despre alimente, carne, legume, fructe de mare.Setul include toate tipurile de produse alimentare si de bucatarie, cu ..

JOC DIN LEMN LOGARITMIC 2 IN 1 - OMIDA EDUCATIVA

(0)
55,00 Lei
Acest joc din lemn contine 11 culori, 78 de blocuri de înaltă calitate, o baza din lemn de calitate: 10 forme geometrice și 55 de inele mici.Este o modalitate bună de a dezvolta abilitățile matematice..

Joc educativ Asociere cifra cantitate cu ajutorul scarii numerice cu inele, invatarea literelor si culorilor

(0)
59,00 Lei
Joc educativ cu 3 functii,  10 coloane cu inele colorate – fiecare coloana reprezinta o cifra: de la 1 pana la numarul 10;in dreptul fiecarei coloane, pe placa suport exista cifra coresponde..

Joc educativ din lemn Casuta cu Chei

(0)
55,00 Lei
Jocul Casuta cu Chei este un joc japonez interesant pentru stimularea dexteritatiiJocul cu chei include forme geometrice de diferite culori cu chei in partea centrala.Suportul este in forma de casuta,..

Joc logaritmic de indemanare, stivurie si pescuit 4 in 1

(0)
95,00 Lei
Joc educativ cu 4 functii pentru invatarea cifrelor, pentru indemanare, stivuire si pescuit. Este un joc educativ pentru copii, cu ajutorul careia poate sa isi dezvolte abilitați matematice si rabdare..

Jucarie de Tras din Lemn - Camion Sortator cu Xilofon

(0)
63,00 Lei
Este o  jucarie de tras sub forma de camion, cu decupaje pentru sortare animalute si xilofon.Camionul are pe partea superioara un xilofon cu 2 bete, fiind un instrument muzical de jucarie importa..

Labirint Magnetic din Lemn - Catelus Iwood

(0)
55,00 Lei
Labirintul cu baghetă magnetică din lemn este realizat din placaj premium, avand marginile rotunjite. Fiecare piesă este vopsită pe bază de apă, vopsea durabilă, non-toxică. Conform standardelor ASTM ..
-7%

Montessori - Partile unui intreg

(0)
29,90 Lei 32,00 Lei
Puzzle din lemn de tip Montessori, Partile unui intreg – este un puzzle educativ pentru copii.Copii invata despre geometria intregului, potrivirea formelor, impartire, o jumatate, o treime, un sf..
Afişare 1 - 16 din 66 (5 pagini)

Despre Puzzle