Puzzle

Grid View:
-4%

4 Puzzle din Lemn in Cutie de lemn - Animale Marine

(0)
55,00 Lei 57,00 Lei
Setul contine 4 planse puzzle din lemn cu 28 piese fiecare puzzle cu tematica Animale marine. Puzzle-ul viu colorat il vor atrage pe cel mic instant, iar ca sa nu se piarda ele vin la pachet si cu o c..
Out Of Stock
-4%

4 Puzzle din lemn in cutie de Lemn - FERMA

(0)
55,00 Lei 57,00 Lei
Set 4 puzzle din lemn cu tematica – FERMA. Setul contine 4 planse puzzle cu activitatile de la ferma, animalele,  fermierii si activitatile specifice.Total 112 piese, 4 seturi de puzzle-uri de 28..

Banc de scule din lemn

(0)
55,00 Lei
Bancul de scule din lemn este o jucarie interactiva si educativa.Aceasta jucarie ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia, gandirea logica, abilitatile motrice, rabdarea. Setul contine urmato..

Carte Magnetica Forme Geometrice

(0)
45,00 Lei
Carte magnetica cu piese puzzle este prezentat ca o carte intr-o biblioteca.Cu ajutorul pieselor copii vor putea forma diferite figurine de pe cartile de joc, dar si alte imagini si animale.„Cartea” e..

Cartonase educative cu Cifre din lemn

(0)
38,50 Lei
Jocul educativ cartonase cu cifre include 18 cartonase cu decupaj de tip puzzle pentru cifrele din lemn incluse, fiecare cartonas avand si o ilustratie cu animale pentru cifra reprezentata.copilul inv..

Curcubeu simplu Din lemn

(0)
39,00 Lei
Curcubeu din lemn 7 culori Rainbow stivuire Acest set din lemn poate cultiva pe deplin imaginația copiilor dar si o varietate de clădiri, forme pentru îmbunătățirea coordonării och..

Emotii cu ursuletii - tabla magnetica, din lemn 3 in 1

(0)
48,00 Lei
Jucarie educativa multifunctionala din lemn foarte distractiva.Cutia din lemn are dimensiunea 30 cm x 20 cm si include peste 60 de piese puzzle (cu care se pot forma imagini, cu ursuleti care exprima ..
-8%

Joc de asociere carduri circ

(0)
22,00 Lei 24,00 Lei
Prin împerecherea de carduri, cărțile se suprapun între ele pentru a obține un model complet. Exersați abilitatea de observare a copilului, capacitatea de coordonare a mâinilor-ochilor, gândirea ..
-8%

Joc de asociere carduri cu vehicule

(0)
22,00 Lei 24,00 Lei
Un joc de asociere cu carduri prin care copiii invata sa gandeasca si sa isi dea seama ce anume se potriveste. Este un joc foarte bun pentru antrenarea gandirii logice si pentru a il determina pe copi..

Joc De Asociere doua piese din lemn Animale

(0)
27,00 Lei
Acest joc de asociere de tip puzzle format din doua piese dezvolta abilitatile de observare si concentrare, cultiva un vocabular bogat si dobandirea de cunostinte noi despre animale si hrana lor.Joc e..
-9%

Joc de logica Discul cu bile

(0)
50,00 Lei 55,00 Lei
Acesta este un excelent joc pentru antrenarea gandirii logice, rabdarii si motricitatii fine. Bilele colorate trebuie sa fie amestecate si ulterior scopul jocului este resortarea lor dupa culori...

Joc de rol din lemn - Puzzle alimente Gratar

(0)
69,00 Lei
Acest tip de puzzle este un joc educativ si distractiv pentru copii, ce ii invata despre alimente, carne, legume, fructe de mare.Setul include toate tipurile de produse alimentare si de bucatarie, cu ..

Joc de rol Mini magazin cu fructe

(0)
69,00 Lei
Jocul de rol mini magazin cu legume este un puzzle pe care copilul trebuie sa il potriveasca cu cele 6 fructe.Cele 6 fructe sunt taiate pe jumatate si se prind intre ele cu arici.Micutul magazin mai c..

JOC DIN LEMN LOGARITMIC 2 IN 1 - OMIDA EDUCATIVA

(0)
55,00 Lei
Acest joc din lemn contine 11 culori, 78 de blocuri de înaltă calitate, o baza din lemn de calitate: 10 forme geometrice și 55 de inele mici.Este o modalitate bună de a dezvolta abilitățile matematice..

Joc educativ Asociere cifra cantitate cu ajutorul scarii numerice cu inele, invatarea literelor si culorilor

(0)
59,00 Lei
Joc educativ cu 3 functii,  10 coloane cu inele colorate – fiecare coloana reprezinta o cifra: de la 1 pana la numarul 10;in dreptul fiecarei coloane, pe placa suport exista cifra coresponde..

Joc educativ din lemn Casuta cu Chei

(0)
55,00 Lei
Jocul Casuta cu Chei este un joc japonez interesant pentru stimularea dexteritatiiJocul cu chei include forme geometrice de diferite culori cu chei in partea centrala.Suportul este in forma de casuta,..
Afişare 1 - 16 din 168 (11 pagini)

Despre Puzzle