Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Miniland

Grid View:
Out Of Stock

Activitati educative - forme geometrice Miniland

(0)
41,23 Lei
Activitati educative - forme geometriceJoc de sortat si insirat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana si a perceperii relatiilor spatiale.Setul contine:40 de forme geometrice din pla..

Activitati educative - mozaic Miniland

(0)
58,94 Lei
Activitati educative - mozaicJoc educativ pentru dezvoltarea atentiei si concentrarii.Setul contine:18 forme din plastic rezistent in 3 forme geometrice de baza (cerc, patrat si triunghi)si culori dif..
Out Of Stock

Animale din padure Miniland 8 figurine

(0)
117,98 Lei
Animale din padure set de 8 figurine - Miniland     O colectie de animale facute din plastic rezistent, de calitate.             Figurinele sunt pictate manual.             Setul ajuta la dezvol..
Out Of Stock

Animale marine set de 8 figurine - Miniland

(0)
122,90 Lei
Animale marine set de 8 figurine - Miniland   Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual. ajuta la dezvoltarea cunostinte..
Out Of Stock

Balanta numerica Miniland

(0)
83,54 Lei
Miniland - Balanta numerica Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 ani Balanta numerica ajuta la intelegerea operatiilor aritmetice de baza. Setul include 20 de greutati..

Balanta pentru solide si lichide Miniland

(0)
196,70 Lei
Miniland - Balanta pentru solide si lichide Produs recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 9 ani Balanta de precizie pentru invatarea notiunilor de greutate si echivalenta. Setul inlcude 14 greu..

Caramizi de construit Kim Blocks 85

(0)
98,30 Lei
Caramizi de construit Kim Blocks 85Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, inv..

Caramizi mari - Set de sine 1 Miniland

(0)
137,66 Lei
Caramizi mari - Set de sine 1 Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, invatare..

Carticica moale de baie Moogy - Miniland

(0)
19,58 Lei
Carticica moale de baie Moogy - Miniland O carticica moale care pluteste si iti aduce o multime de lucruri interesante de invatat despre importanta obiceiurilor de igiena si experimentarea senzatiilor..
Out Of Stock

Ceas Educativ Cu Activitati

(0)
41,23 Lei
Ceas educativ cu activitati Un joc care ajuta copilul sa invete intr-un mod placut si usor una dintre cele mai abstracte notiuni - timpul! Setul include ceasul cu capac transparent, cu numere mari s..

Ceas educativ cu activitati - Miniland

(0)
39,26 Lei
Ceas educativ cu activitati - Miniland Un joc care ajuta copilul sa invete intr-un mod placut si usor una dintre cele mai abstracte notiuni - timpul! Setul include ceasul cu capac transparent, cu nume..

Cilindru cu activitati pentru bebelusi

(0)
88,46 Lei
Cilindru cu activitati pentru bebelusi Un cilindru vesel care distreaza copilasul si ajuta la dezvoltarea functiile motorii, coordonarea ochi-mana, relationarea cauza-efect, auzul si vazul. Forme..

Cos cu fructe Miniland

(0)
78,62 Lei
Cuprinde 15 fructe jucarie, din plastic. Include si cos din plastic cu inaltimea de 26 cm...
Out Of Stock

Dinozauri set de 12 figurine - Miniland

(0)
157,34 Lei
Dinozauri set de 12 figurine - Miniland O colectie de dinozauri fabricati din plastic rezistent, de calitate. Figurinele sunt pictate manual. ..

Experimente cu magneti Miniland

(0)
127,82 Lei
Miniland - Experimente cu magneti Produsul este recomandat copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani Fizica este o stiinta complexa iar magnetismul este una dintre ramurile ei! Stii de ce ti se zbarlest..
Out Of Stock

Familie de europeni Miniland 8 figurine

(0)
127,82 Lei
Familie de europeni set de 8 figurine - MinilandCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai..
Afişare 1 - 16 din 126 (8 pagini)

Despre Miniland