Miniland

Grid View:

Set de joaca Maximix Miniland

(0)
137,66 Lei
Set de joaca Maximix - Miniland Set de joaca pentru constructia a diverse personaje haioase. Setul include 50 de piese: corpuri, maini, picioare, palarii, ochi, urechi, mustati si alte accesorii...

Set didactic corpuri geometrice Miniland 15 piese

(0)
149,90 Lei
Set de 15 corpuri geometrice de baza cu ajutorul carora copiii vor invata corpurile geometice si proprietatile acestora. Latura cubului are 10.5 cm. Interiorul este gol si poate fi umplut cu nisip..

Set pentru creatie Natura - Miniland

(0)
65,83 Lei
Set pentru creatie Natura - MinilandJocul se incadreaza in conceptul STEM. Ajuta elevii sa invete un concept fundamental in stiinta, tehnologie, inginerie si / sau matematica (STEM).Joc educativ pentr..

Set pentru experimente Misterele apei - Miniland

(0)
54,90 Lei
Set pentru experimente Misterele apei - MinilandJocul se incadreaza in conceptul STEM. Ajuta elevii sa invete un concept fundamental in stiinta, tehnologie, inginerie si / sau matematica (STEM). Joc d..
Out Of Stock

Activitati educative - mozaic Miniland

(0)
58,94 Lei
Activitati educative - mozaicJoc educativ pentru dezvoltarea atentiei si concentrarii.Setul contine:18 forme din plastic rezistent in 3 forme geometrice de baza (cerc, patrat si triunghi)si culori dif..
Out Of Stock

Animale din padure Miniland 8 figurine

(0)
119,90 Lei
Animale din padure set de 8 figurine - Miniland     O colectie de animale facute din plastic rezistent, de calitate.             Figurinele sunt pictate manual.             Setul ajuta la dezvol..
Out Of Stock

Animale domestice cu puii set de 10 figurine - Miniland

(0)
134,90 Lei
Animale domestice cu puii set de 10 figurine - Miniland   Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pic..
Out Of Stock

Animale marine set de 8 figurine - Miniland

(0)
129,90 Lei
Animale marine set de 8 figurine - Miniland   Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual. ajuta la dezvoltarea cunostinte..
Out Of Stock

Balanta pentru solide si lichide Miniland

(0)
196,70 Lei
Miniland - Balanta pentru solide si lichide Produs recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 9 ani Balanta de precizie pentru invatarea notiunilor de greutate si echivalenta. Setul inlcude 14 greu..
Out Of Stock

Caramizi de construit Kim Blocks 85

(0)
98,30 Lei
Caramizi de construit Kim Blocks 85Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, inv..
Out Of Stock

Caramizi mari - Set de sine 1 Miniland

(0)
137,66 Lei
Caramizi mari - Set de sine 1 Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, invatare..
Out Of Stock

Carticica moale de baie Moogy - Miniland

(0)
19,58 Lei
Carticica moale de baie Moogy - Miniland O carticica moale care pluteste si iti aduce o multime de lucruri interesante de invatat despre importanta obiceiurilor de igiena si experimentarea senzatiilor..
Out Of Stock

Ceas educativ cu activitati - Miniland

(0)
39,26 Lei
Ceas educativ cu activitati - Miniland Un joc care ajuta copilul sa invete intr-un mod placut si usor una dintre cele mai abstracte notiuni - timpul! Setul include ceasul cu capac transparent, cu nume..
Out Of Stock

Cilindru cu activitati pentru bebelusi

(0)
88,46 Lei
Cilindru cu activitati pentru bebelusi Un cilindru vesel care distreaza copilasul si ajuta la dezvoltarea functiile motorii, coordonarea ochi-mana, relationarea cauza-efect, auzul si vazul. Forme..
Out Of Stock

Cos cu fructe Miniland

(0)
82,90 Lei
Cuprinde 15 fructe jucarie, din plastic. Include si cos din plastic cu inaltimea de 26 cm...
Out Of Stock

Dinozauri set de 12 figurine - Miniland

(0)
159,90 Lei
Dinozauri set de 12 figurine - Miniland O colectie de dinozauri fabricati din plastic rezistent, de calitate. Figurinele sunt pictate manual. ..
Afişare 1 - 16 din 102 (7 pagini)

Despre Miniland