Miniland

Grid View:

Activitati educative - mozaic Miniland

(0)
58,94 Lei
Activitati educative - mozaicJoc educativ pentru dezvoltarea atentiei si concentrarii.Setul contine:18 forme din plastic rezistent in 3 forme geometrice de baza (cerc, patrat si triunghi)si culori dif..

Animale marine set de 8 figurine - Miniland

(0)
122,90 Lei
Animale marine set de 8 figurine - Miniland   Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual. ajuta la dezvoltarea cunostinte..

Balanta pentru solide si lichide Miniland

(0)
196,70 Lei
Miniland - Balanta pentru solide si lichide Produs recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 9 ani Balanta de precizie pentru invatarea notiunilor de greutate si echivalenta. Setul inlcude 14 greu..

Caramizi de construit Kim Blocks 85

(0)
98,30 Lei
Caramizi de construit Kim Blocks 85Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, inv..

Caramizi mari - Set de sine 1 Miniland

(0)
137,66 Lei
Caramizi mari - Set de sine 1 Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, invatare..

Carticica moale de baie Moogy - Miniland

(0)
19,58 Lei
Carticica moale de baie Moogy - Miniland O carticica moale care pluteste si iti aduce o multime de lucruri interesante de invatat despre importanta obiceiurilor de igiena si experimentarea senzatiilor..

Ceas educativ cu activitati - Miniland

(0)
39,26 Lei
Ceas educativ cu activitati - Miniland Un joc care ajuta copilul sa invete intr-un mod placut si usor una dintre cele mai abstracte notiuni - timpul! Setul include ceasul cu capac transparent, cu nume..

Cilindru cu activitati pentru bebelusi

(0)
88,46 Lei
Cilindru cu activitati pentru bebelusi Un cilindru vesel care distreaza copilasul si ajuta la dezvoltarea functiile motorii, coordonarea ochi-mana, relationarea cauza-efect, auzul si vazul. Forme..
Out Of Stock

Cos cu fructe Miniland

(0)
79,90 Lei
Cuprinde 15 fructe jucarie, din plastic. Include si cos din plastic cu inaltimea de 26 cm...

Experimente cu magneti Miniland

(0)
127,82 Lei
Miniland - Experimente cu magneti Produsul este recomandat copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani Fizica este o stiinta complexa iar magnetismul este una dintre ramurile ei! Stii de ce ti se zbarlest..

Familie de europeni Miniland 8 figurine

(0)
127,82 Lei
Familie de europeni set de 8 figurine - MinilandCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai..

Figurine familie africana Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie africanaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si rolul ..

Figurine familie asiatica Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie asiaticaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si rolul ..

Figurine familie sudamericana Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie sudamericanaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si ro..

Joc Auto Matematica Miniland

(0)
88,46 Lei
Miniland - Joc Auto Matematica Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani Matematica poate fi extraordinar de distractiva atunci cand inveti jucandu-te! Jocul ajuta la dez..

Joc Comportamentul si activitatile zilnice - Miniland

(0)
65,83 Lei
Joc Comportamentul si activitatile zilnice - MinilandSecvente de invatare: comportamentul si activitatile zilnice, care urmeaza a fi puse intr-o ordine secventiala.Setul include:- 36 de carduri din pl..
Afişare 1 - 16 din 94 (6 pagini)

Despre Miniland