Melissa & Doug

Grid View:
-6%

Casuta din lemn cu sonerie Melissa and Doug

(0)
160,00 Lei 169,90 Lei
Casuta din lemn cu sonerie - Melissa & Doug Ding Dong! Distractia e la usa! Casuta are patru sonerii electronice, patru usi cu chei potrivite si patru personaje din lemn care locuiesc in casuta. ..

Ferma cu incuietori Melissa and Doug

(0)
196,70 Lei
Ferma cu incuietori Melissa and Doug Desprindeti dispozitivele de blocare pentru a deschide usile fermei si a vedea cine se afla in interior, apoi inchideti usile folosind incuietorile. Ferma de lemn..

Joc magnetic ascunde si gaseste Melissa and Doug

(0)
98,30 Lei
Joc magnetic ascunde si gasesteJocul din lemn magnetic contine 9 usite cu balamale.Sub fiecare usita se ascunde cate o piesa magnetica care reprezinta un obiect, animalut sau pasare, pe care copilul t..

Litere Magnetice Melissa and Doug

(0)
59,90 Lei
Toti copiii vor fi incantati sa lipeasca si sa dezlipeasca aceste litere magnetice! Contine 52 de piese din lemn cu magnet pe spate, impreuna cu o cutie din lemn cu doua compartimente pentru depozitar..

Pantof Cum sa legam sireturile

(0)
49,90 Lei
Pantof Cum sa legam sireturile Invata sa iti legi  singur sireturile cu ajutorul acestui pantofior. Acest joc dezvolta indemanarea si miscarile fine, precizia, atentia si rapiditatea. Este util pentru..

Set magnetic Corpul Uman Melissa and Doug

(0)
68,78 Lei
Invata cum este construit corpul uman intr-un mod distractiv - sistemul osos, sistemul circulator, organele interne, pielea si parul. Acest set include o figurina magnetica din lemn, 24 de piese din l..

Set magnetic Sa-l imbracam pe Joey Melissa and Doug

(0)
58,94 Lei
Indiferent ce rol joaca, Joey poate fi imbracat adecvat. Fie ca el joaca rolul unui ofiter de politie sau al unui super erou, al unui cavaler, al unui pompier, al unui pirat sau al unui constructor, e..

Trenulet din lemn de stivuit Melissa and Doug

(0)
88,46 Lei
Un trenulet-puzzle din lemn cu 15 de piese de potrivit si stivuit pe suporturile cu roti - o combinatie fascinanta de corpuri geometrice in culori stralucitoare! O jucarie deosebita pentru invatarea f..
Out Of Stock

Vopsea pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Un set de 4 culori stralucitoare, non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 99 grame de vopsea. Dimensiuni ambalaj: 16 x 16 x 6 cm.  Inaltime tub vopsea: 5 cm Recoman..
Out Of Stock

Abtibilduri pufoase Imbracaminte Melissa and Doug

(0)
29,90 Lei
Set de abtibilduri in relief ce contine 76 de abtibilduri reutilizabile in relief si 4 pagini baza pe care se pot aranja abtibildurile.  Instructiuni: plasati abtibildurile reutilizabile (pantaloni, f..
Out Of Stock

Abtibilduri pufoase La ferma Melissa and Doug

(0)
29,90 Lei
Abtibilduri pufoase La ferma Melissa and Doug Setul contine 52 de abtibilduri pufoase reutilizabile. Copiii pot crea caractere si povesti cu aceste abtibilduri haioase. Abtibildurile sunt usor de lipi..
Out Of Stock

Abtibilduri reutilizabile Orasul meu Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Abtibilduri reutilizabile Orasul meu Melissa and Doug Bloc cu abtibilduri reutilizabile grupate pe diverse teme "orasenesti".  Setul contine 5 desene cu modele baza si peste 200 de abtibilduri reutili..
Out Of Stock

Abtibilduri reutilizabile Vehicule Comunitate Melissa and Doug

(0)
29,90 Lei
Abtibilduri reutilizabile - Vehicule - Comunitate Bloc cu abtibilduri grupate pe diverse teme cu mijloace de transport si comunitate.    Setul contine 5 desene cu modele baza si peste 165 de abtibi..
Out Of Stock

Acuarele Melissa and Doug Set de 10 culori Deluxe

(0)
39,90 Lei
Un set de 10 culori non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 20 grame de vopsea. Setul vine intr-o cutie de plastic. Dimensiuni cutie: 18 x 11 x 4 cm.  Recomandam spal..
Out Of Stock

Alfabetul in engleza

(0)
68,78 Lei
Alfabetul in engleza Set de 26 piese de puzzle din cate 2 piese fiecare pentru invatarea literelor si a obiectelor din engleza care incep cu litera respectiva. Puzzle-urile sunt de tip auto-corect, de..
Out Of Stock

Animale de lemn cu magneti Melissa and Doug

(0)
49,90 Lei
Toata lumea este atrasa de aceste animale de lemn cu magneti! Contine 20 de piese din lemn cu magnet pe spate, impreuna cu o cutie din lemn pentru depozitare. Poti invata numele animalelor si poti cre..
Afişare 1 - 16 din 246 (16 pagini)

Despre Melissa & Doug