Melissa & Doug

Grid View:

Animale de lemn cu magneti Melissa and Doug

(0)
49,90 Lei
Toata lumea este atrasa de aceste animale de lemn cu magneti! Contine 20 de piese din lemn cu magnet pe spate, impreuna cu o cutie din lemn pentru depozitare. Poti invata numele animalelor si poti cre..

Bloc cu abtibilduri Alimentele Melissa and Doug

(0)
28,70 Lei
Bloc cu abtibilduri Alimentele.  Setul contine - 15 scene de completat (3 modele diferite) - 225 de abtibilduri care pot fi lipite pe paginile baza. Setul contribuie la invatarea tipurilor de a..

Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti ..

Carnet Apa magica Labirint - Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Labirint - Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful ..

Carnet Apa magica Uneste punctele Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Uneste punctele Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste pagini..

Carnet de colorat Apa Magica Animale Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Carnet de colorat Apa Magica - Animale Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful pest..

Carnet de colorat apa magica La ferma Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Carnet de colorat apa magica La ferma Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere.Dimensiuni: 25.4x1.27 cmUmpleti..

Carnet de colorat Apa magica Numerele Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet de colorat Apa magica - Numerele Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste..

Casuta din lemn cu sonerie Melissa and Doug

(0)
169,90 Lei
Casuta din lemn cu sonerie - Melissa & Doug Ding Dong! Distractia e la usa! Casuta are patru sonerii electronice, patru usi cu chei potrivite si patru personaje din lemn care locuiesc in casuta. ..

Ferma cu incuietori Melissa and Doug

(0)
196,70 Lei
Ferma cu incuietori Melissa and Doug Desprindeti dispozitivele de blocare pentru a deschide usile fermei si a vedea cine se afla in interior, apoi inchideti usile folosind incuietorile. Ferma de lemn..

Joc din lemn Labirint Magnetic Numerele Melissa and Doug

(0)
79,90 Lei
Unul pentru gasca ..... 10 pentru capra. Poti numara merele corespunzatoare fiecarui animal folosind bagheta de lemn atasata. Bagheta aluneca usor pe capacul din acril  - cu ajutorul ei poti "agata" o..

Joc magnetic ascunde si gaseste Melissa and Doug

(0)
98,30 Lei
Joc magnetic ascunde si gasesteJocul din lemn magnetic contine 9 usite cu balamale.Sub fiecare usita se ascunde cate o piesa magnetica care reprezinta un obiect, animalut sau pasare, pe care copilul t..

Joc pentru dezvoltarea abilitatilor Incuie si descuie Melissa and Doug

(0)
119,90 Lei
Incuie si descuie diverse tipuri de incuietori, inchide si deschide ferestre si usi si numara elementele din desenele ascunse. Jucaria dezvolta miscarile fine in timp ce copilul invata numerele, culor..

Litere Magnetice Melissa and Doug

(0)
59,90 Lei
Toti copiii vor fi incantati sa lipeasca si sa dezlipeasca aceste litere magnetice! Contine 52 de piese din lemn cu magnet pe spate, impreuna cu o cutie din lemn cu doua compartimente pentru depozitar..

Pantof Cum sa legam sireturile

(0)
49,90 Lei
Pantof Cum sa legam sireturile Invata sa iti legi  singur sireturile cu ajutorul acestui pantofior. Acest joc dezvolta indemanarea si miscarile fine, precizia, atentia si rapiditatea. Este util pentru..

Set de stampile Happy Handle Melissa and Doug

(0)
49,99 Lei
Stampileaza de zor cu acest set de 6 smpile cu maner usor de apucat si special conceput ca sa nu-ti murdaresti manutele. Setul contine o tusiera in 6 culori si vine intr-o cutie din lemn pentru a fi p..
Afişare 1 - 16 din 246 (16 pagini)

Despre Melissa & Doug