Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Melissa & Doug

Grid View:

Vopsea pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Un set de 4 culori stralucitoare, non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 99 grame de vopsea. Dimensiuni ambalaj: 16 x 16 x 6 cm.  Inaltime tub vopsea: 5 cm Recoman..
Out Of Stock

Acuarele Jumbo set de 8 culori cu pensula Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Acuarele Jumbo set de 8 culori cu pensula Dezvolta-ti creativitatea cu ajutorul acestui set de acuarele non-toxice cu 8 culori tari. Setul include 2 pensule de calitate foarte buna iar capacul cutie..

Alfabetul in engleza

(0)
68,78 Lei
Alfabetul in engleza Set de 26 piese de puzzle din cate 2 piese fiecare pentru invatarea literelor si a obiectelor din engleza care incep cu litera respectiva. Puzzle-urile sunt de tip auto-corect, de..

Animale de lemn cu magneti Melissa and Doug

(0)
49,00 Lei
Toata lumea este atrasa de aceste animale de lemn cu magneti! Contine 20 de piese din lemn cu magnet pe spate, impreuna cu o cutie din lemn pentru depozitare. Poti invata numele animalelor si poti cre..

Autobuzul cu numere Melissa and Doug

(0)
98,30 Lei
Autobuzul cu numere Invata matematica intr-un mod distractiv. Introdu cifrele prin sablonul cu aceeasi forma de pe lateralele autobuzului. Efectueaza operatii de adunare si scadere. Setul include: aut..
-5%

Balanta din lemn

(0)
55,90 Lei 59,00 Lei
Balanta din lemn Descoperiți elementele de bază ale echilibrului cu această jucărie clasica de balansare!Se amestecă și se potrivesc cele 10 blocuri dreptunghiulare colorate în sloturile numerotat..

Banc de lucru cu ciocanel Deluxe Melissa and Doug

(0)
88,46 Lei
Melissa & Doug - Banc de lucru cu ciocanel Deluxe Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 2 ani. Loveste cu putere cei opt tarusi din lemn frumos colorati din bancul de lucru. Sus-jos! ..

Banc de lucru cu ciocanel Melissa and Doug

(0)
54,02 Lei
Loveste cu putere cei opt tarusi din lemn frumos colorati in bancul de lucru. Dupa ce au cazut toti tarusi, pune-i la loc si repeta activitatea de cate ori vrei! Setul contine opt tarusi colorati si u..

Banc de lucru mobil Camion cu unelte Melissa and Doug

(0)
147,50 Lei
Banc de lucru mobil - Camion cu unelte Sunteti gata de de transportat si de construit?  Setul din lemn contine 22 de piese: camion cu remorca, ciocan, surubelnita, suruburi, piulite cheie, ac..

Benzinarie cu garaj Melissa and Doug

(0)
147,50 Lei
Benzinarie cu garaj - Melissa and Doug Parcheze cele doua masini din lemn in garajul cu lift mobil sau du-le la spalatoria auto. Alimenteaza la benzinarie inainte de a parasi garajul sau spalatoria. ..

Binoclu de jucarie Cutie Pie - Melissa and Doug

(0)
32,37 Lei
Binoclu de jucarie Cutie Pie - Melissa and Doug Un binoclu ajustabil, special pentru copiii interesati de mediul inconjurator. Micutilor le va placea sa studieze "in detaliu" diverse obiecte. Dimensiu..

Binoclu de jucarie Giddy Buggy - Melissa and Doug

(0)
32,37 Lei
Binoclu de jucarie Cutie Pie - Melissa and Doug Un binoclu ajustabil, special pentru copiii interesati de mediul inconjurator. Micutilor le va placea sa studieze "in detaliu" diverse obiecte. Dimensiu..

Bloc cu abtibilduri Alimentele Melissa and Doug

(0)
28,70 Lei
Bloc cu abtibilduri Alimentele.  Setul contine - 15 scene de completat (3 modele diferite) - 225 de abtibilduri care pot fi lipite pe paginile baza. Setul contribuie la invatarea tipurilor de a..
Out Of Stock

Bloc cu abtibilduri reutilizabile Casa mea Melissa and Doug

(0)
28,70 Lei
Colectia de abtibilduri reutilizabile - Casa mea Bloc cu abtibilduri grupate pe camerele dintr-o casa: sufragerie, bucatarie, baie, dormitor, curte.  Setul contine 5 desene cu modele mentionate si ..

Bloc cu abtibilduri reutilizabile Ferma Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc cu abtibilduri reutilizabile Ferma Melissa and DougSetul contine 5 desene cu modele si 280 de abtibilduri reutilizabile care pot fi lipite pe modelele respective. Poti completa modelele cu abtibi..

Bloc cu abtibilduri reutilizabile Habitate Melissa and Doug

(0)
28,70 Lei
Colectia de abtibilduri reutilizabile - Habitate Bloc cu abtibilduri grupate pe habitate: ferma, preistorie, desert, jungla, ocean.  Setul contine 5 desene cu modele de habitate si peste 150 de a..
Afişare 1 - 16 din 268 (17 pagini)

Despre Melissa & Doug