Goki

Grid View:

Joc de constructii cu ciocan si cuie

(0)
79,00 Lei
Joc de constructii cu ciocan si cuieJoc de "ciocanire" cu 210 piese pentru a crea forme cu figuri colorate care va fascina copiii ore intregi si care ajuta la coordonarea ochi-mana, incurajeaza creati..
Out Of Stock

Accesorii din lemn Gradina mea

(0)
63,86 Lei
Accesorii din lemn Gradina mea Este momentul sa te ocupi de gradina. Vei planta flori sau legume? Setul include 32 accesorii necesare pentru gradinarit.  Material: lemnDimensiuni: 7,7 x 5,3 x 1,8 cm..
Out Of Stock

Ananas din lemn in ladita - Goki

(0)
45,17 Lei
Ananas din lemn in ladita - Goki Ananas din lemn. Produs vopsit manual cu culori ecologice. Caracteristici: -H: 5 CM -Material: Lemn -Greutate: 0.249 -Nr. piese: 5 -Varsta recomandata: 3 ani +..
Out Of Stock

Casuta din lemn Viata la Ferma - Goki

(0)
147,50 Lei
Casuta din lemn Viata la Ferma - Goki Un ansamblu spectaculos, cu 13 piese din lemn ce reprezinta viata la ferma. Figurinele atent lucrate sunt vopsite cu lacuri netoxice, pe baza de apa. Dimensiuni ..
Out Of Stock

Ceas puzzle Analog-Digital

(0)
58,94 Lei
Ceas puzzle Analog-DigitalPuzzle-ul din lemn ceas cu 85 de piese din lemn ofera multe optiuni de joc si ajuta copilul sa determine variatia in timp de 12 si 24 de ore.Ceasul din lemn are ore, minute s..
Out Of Stock

Domino mini in cutie de lemn

(0)
14,90 Lei
Domino mini in cutie de lemn Jocul contine 28 de piese si este ambalat in cutie din lemn cu capac. Dimensiune: 14,5 x 5 x 3 cmMaterial: Lemn..
Out Of Stock

Domino Trio

(0)
54,02 Lei
Domino TrioUn joc clasic, dar si distractiv pentru 2, 3 sau 4 jucatori.Cei mici vor fi incantati sa invete si sa recunoasca cifrele  pentru castigarea jocului.Obiectivul jocului este de a asocia corec..
Out Of Stock

IQ game din piatra Christmas Tree

(0)
12,69 Lei
IQ game din piatra Christmas Tree Jucarie logica pentru cei mici si pentru cei mari, care asigura o provocare pentru toate varstele. Setul include: 5 pieseMaterial: piatra Dimensiuni: 8 x 8 cm Varsta ..
Out Of Stock

Joc de constructii Oraselul

(0)
98,30 Lei
Joc de constructii Oraselul Goki Locuiți în propriul sat în spatele zidurilor orașului.Pe lângă clădirile rezidențiale și animalele, există, de asemenea, o biserică de sat și telecabine. Cutie de lemn..
Out Of Stock

Joc de indemanare Broscuta pe nufar

(0)
39,90 Lei
Joc de indemanare Broscuta pe nufar Joc de aruncare si prindere care incurajeaza mobilitatea si coordonarea. Ideal atat pentru interior cat si exterior. Setul include doua "manusi" de prindere in form..
Out Of Stock

Joc de indemanare Mikado Colors - Goki

(0)
34,90 Lei
Joc de indemanare Mikado Colors - Goki Scopul jocului:  trebuie sa scoti câte un betisor din gramada fara a le misca pe celelate. Reguli de joc: Toate cele 43 de betisoare se tin strâns într-o mâna, a..
Out Of Stock

Joc de indemanare Rotitele

(0)
49,90 Lei
Joc de indemanare Rotitele Asamblati rotile din lemn colorate pe tabla de joc. Cand roata albastra este rotita, iar toate piesele sunt potrivite corespunzator, toate rotitele se vor invarti. Numar pi..
Out Of Stock

Joc de memorie cu texturi Pernitele

(0)
83,54 Lei
Joc de memorie cu texturi Pernitele Setul include 20 de pernite textile. Jucatorii trebuie sa extraga pe rand 2 pernite cu aceeasi umplutura atingand si simtind. Joc de memorie complex, foarte util in..
Out Of Stock

Joc de memorie Greutatile

(0)
117,98 Lei
Joc de memorie Greutatile Joc de memorie complex, foarte util in dezvoltarea memoriei, stimularea invatatii culorilor si dimensiunilor, dezvoltarea spiritului de competitie si a concentrarii intr-un m..
Out Of Stock

Joc de memorie Sunetele

(0)
108,14 Lei
Joc de memorie Sunetele Joc de memorie complex, foarte util in dezvoltarea memoriei, stimularea invatatii notelor muzicale, dezvoltarea spiritului de competitie si a concentrarii intr-un mod distracti..
Out Of Stock

Joc de memorie Texturile

(0)
49,90 Lei
Joc de memorie Texturile Joc de memorie complex, foarte util in dezvoltarea memoriei, stimularea invatatii culorilor si obiectelor, dezvoltarea spiritului de competitie si a concentrarii intr-un mod d..
Afişare 1 - 16 din 62 (4 pagini)

Despre Goki