Fat Brain Toys

Grid View:

Joc de abilitati I Got This!

(0)
127,82 Lei
Joc de abilitati I Got This! Pregateste-te pentru a sari, a te rostogoli, pentru a arunca, pentru a sta in echilibru, dar mai ales pentru a rade, pentru ca noul joc de abilitati I Got This iti ofe..

Joc de constructie Testoasele - Fat Brain Toys

(0)
126,84 Lei
Joc de constructie Testoasele - Fat Brain Toys Ai construit vreodata un rombicubooctaedru? Aceasta este o jucarie cu design inovator. Geometria poliedrului ofera nenumarate moduri de a crea forme si d..

Joc de coordonare Balans - Fat Brain Toys

(0)
67,80 Lei
Joc de coordonare Balans - Fat Brain Toys 52 de provocari sunt puse la dispozitie pentru a le descopri si rezolva. Un instrument excelent pentru ameliorarea stresului. Jocul ajuta la dezvoltarea abili..

Joc de echilibru Spoolz

(0)
108,14 Lei
Joc de echilibru Spoolz Simplitatea se transformă în posibilități nesfârșite!Finisate, cu o textura unică și moale și izbucnind in nuanțe uimitoare care arată superb în orice aranjament. Set de 7 bobi..

Joc de echilibru Tobbles - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Joc de echilibru Tobbles - Fat Brain Toys Tobbles are un design modern si este mai mult decat o simpla constructie de blocuri  - aceasta jucarie este foarte dinamica si ofera divertisment creativ. Fie..

Joc de echilibru Tobbles Neo - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Joc de echilibru Tobbles Neo - Fat Brain Toys Tobbles Neo are un design modern si este mai mult decat o simpla constructie de blocuri  - aceasta jucarie este foarte dinamica si ofera divertisment crea..

Joc de memorie Alarma la Ferma!

(0)
58,94 Lei
Joc de memorie Alarma la Ferma Alarma la ferma este un joc de memorie copiii invatand sunetele animalelor odata cu repetarea lor in ordinea cardurilor. Pe langa animalele de la ferma sunt si trei ..

Joc de memorie Gainusele - Fat Brain Toys

(0)
97,32 Lei
Joc de memorie Gainusele - Fat Brain ToysColecteaza toate cele 12 oua si returneaza-le in naveta.Alegeti cu atentie! Stai cu ochii pe ceilalti concurenti si priveste-le selectiile si mutarile.Daca un ..

Jucarie bebe Cubul inteligent

(0)
54,02 Lei
Jucarie bebe Cubul inteligent Fiecare bloc are un număr de silicon pe o parte și puncte de silicon potrivite pe cealaltă.  Degetele mici se vor bucura de explorarea texturilor zgomotoase și de conturu..

Jucarie distractiva cu bile Rollio - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Jucarie distractiva cu bile Rollio - Fat Brain Toys Impinge, trage, rostogoleste! Setul include 10 sfere colorate stivuite intr-un rack care se rotesc in toate directiile. Jucaria incurajeaza abilit..

Jucarie senzoriala Animal Crackers

(0)
58,94 Lei
Jucarie senzoriala Animal Crackers Aceste animalute prietenoase il vor incanta pe micut si il vor face sa rada in timp ce le va indoi, iar texturile fine vor calma gingiile dureroese. Aceasta juca..

Jucarie senzoriala Dimple

(0)
58,94 Lei
Jucarie senzoriala Dimple Jucărie senzorială cu bule de silicon, construite într-un cadru robust din plastic.Încurajează abilitățile motorii fine, explorarea senzorială, învățarea cauzelor-efect. BPA-..

Jucarie senzoriala Klickity

(0)
127,82 Lei
Jucarie senzoriala Klickity Apăsați, rotiți, trageti și descoperiți! Ajută la realizarea cauza-efect; Întărește abilitățile motorii fine și abilitățile de coordonare; Sunetele, mișcările și culorile l..

Jucarie senzoriala Twistimals Iepuras

(0)
39,26 Lei
Jucarie senzoriala Twistimals Iepuras Păstrați-l la îndemână în cărucior, scaunul pentru mașină, pătuț sau oriunde, indiferent unde merge micul tău, acest iepuras este aici pentru a capta atentia și p..

Jucarie senzoriala Twistimals Ursulet

(0)
39,26 Lei
Jucarie senzoriala Twistimals Ursulet Descoperiți un nou prieten în explorarea senzorială cu Ursul Twistimals. Twistimals - Bear - Jucărie tactilă unică, cu texturi siliconice și o îmbrățișare perpetu..

Piramida cu rotite pentru bebelusi - Fat Brain Toys

(0)
126,84 Lei
Piramida cu rotite pentru bebelusi - Fat Brain Toys Pune descrescator sau in orice ordine, rotita cu rotita si priveste-le cum se rotesc pe ax pana formeaza o piramida. Culorile viu colorate vor incan..
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)

Despre Fat Brain Toys