Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Fat Brain Toys

Grid View:

IQ puzzle Coggy Fat Brain Toys

(0)
67,80 Lei
IQ puzzle Coggy Fat Brain Toys Pliaza cele 16 piese de puzzle pentru a se potrivi cu modelele de pe cardurile incluse. Piesele pot fi pilate pana la 255 grade, sunt fabricate din materiale rezistente ..

Joc de abilitati I Got This!

(0)
127,82 Lei
Joc de abilitati I Got This! Pregateste-te pentru a sari, a te rostogoli, pentru a arunca, pentru a sta in echilibru, dar mai ales pentru a rade, pentru ca noul joc de abilitati I Got This iti ofe..
Out Of Stock

Joc de constructie IQ HexActly - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Joc de constructie IQ HexActly - Fat Brain Toys Faguri, fulgi de zapada, flori cu petale lor extinse, modelul de pe carapacea unei testoase - hexagoane pot fi gasite peste tot in lumea naturala.24 de ..
Out Of Stock

Joc de constructie IQ Twig - Fat Brain Toys

(0)
194,73 Lei
Joc de constructie IQ  Twig - Fat Brain Toys Joc de constructie premiat cu 72 piese ce ofera libertatea de a explora interiorul si exteriorul unei proiectari distractive. Cu Twing creati modele folosi..

Joc de constructie Testoasele - Fat Brain Toys

(0)
126,84 Lei
Joc de constructie Testoasele - Fat Brain Toys Ai construit vreodata un rombicubooctaedru? Aceasta este o jucarie cu design inovator. Geometria poliedrului ofera nenumarate moduri de a crea forme si d..

Joc de coordonare Balans - Fat Brain Toys

(0)
67,80 Lei
Joc de coordonare Balans - Fat Brain Toys 52 de provocari sunt puse la dispozitie pentru a le descopri si rezolva. Un instrument excelent pentru ameliorarea stresului. Jocul ajuta la dezvoltarea abili..

Joc de creatie cu ventuze Pop Emz Fat Brain Toys

(0)
77,64 Lei
Joc de creatie cu ventuze Pop EmzSetul include 252 piese cu nenumarate posibilitati de constructie.Fiecare Pop Emz are un buton central pentru indepartare usoara.  Setul nu contine reguli si nici inst..

Joc de echilibru Spoolz

(0)
108,14 Lei
Joc de echilibru Spoolz Simplitatea se transformă în posibilități nesfârșite!Finisate, cu o textura unică și moale și izbucnind in nuanțe uimitoare care arată superb în orice aranjament. Set de 7 bobi..

Joc de echilibru Tobbles - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Joc de echilibru Tobbles - Fat Brain Toys Tobbles are un design modern si este mai mult decat o simpla constructie de blocuri  - aceasta jucarie este foarte dinamica si ofera divertisment creativ. Fie..

Joc de echilibru Tobbles Neo - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Joc de echilibru Tobbles Neo - Fat Brain Toys Tobbles Neo are un design modern si este mai mult decat o simpla constructie de blocuri  - aceasta jucarie este foarte dinamica si ofera divertisment crea..

Joc de memorie Alarma la Ferma!

(0)
58,94 Lei
Joc de memorie Alarma la Ferma Alarma la ferma este un joc de memorie copiii invatand sunetele animalelor odata cu repetarea lor in ordinea cardurilor. Pe langa animalele de la ferma sunt si trei ..

Joc de memorie Gainusele - Fat Brain Toys

(0)
97,32 Lei
Joc de memorie Gainusele - Fat Brain ToysColecteaza toate cele 12 oua si returneaza-le in naveta.Alegeti cu atentie! Stai cu ochii pe ceilalti concurenti si priveste-le selectiile si mutarile.Daca un ..

Jucarie bebe Cubul inteligent

(0)
54,02 Lei
Jucarie bebe Cubul inteligent Fiecare bloc are un număr de silicon pe o parte și puncte de silicon potrivite pe cealaltă.  Degetele mici se vor bucura de explorarea texturilor zgomotoase și de conturu..

Jucarie de motricitate Flexicule

(0)
68,78 Lei
Jucarie de motricitate Flexicule Set de 5 piese din silicon și plastic, în formă de gantere, care se combină inteligent pentru a deveni o constructie unica. Componentele flexibile sunt fabricate din ..

Jucarie de motricitate Pop and Slide Shelly

(0)
58,94 Lei
Jucarie de motricitate Pop and Slide Shelly Invatati sa potriviti culorile impreuna cu aceasta broscuta fericita. Carapacea broscutei are 7 orificii in trei culori iar in interior sunt trei butoan..

Jucarie distractiva cu bile Rollio - Fat Brain Toys

(0)
117,00 Lei
Jucarie distractiva cu bile Rollio - Fat Brain Toys Impinge, trage, rostogoleste! Setul include 10 sfere colorate stivuite intr-un rack care se rotesc in toate directiile. Jucaria incurajeaza abilit..
Afişare 1 - 16 din 29 (2 pagini)

Despre Fat Brain Toys