Educo

Grid View:

Capacele de stivuit - Educo

(0)
88,46 Lei
Capacele de stivuit - Educo Foloseste-ti imaginatia si creeaza mii de modele. Combina culorile pentru mai multa distractie. Setul contine  300 de capacele in culori asortate.(maro, albastru, negru..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Diagrama de la 6 la 10 - Educo

(0)
76,65 Lei
Joc educativ pentru gradinita Diagrama de la 6 la 10 - Educo Caracteristici: jocul dezvolta conceptul de numar de 6 la 10  Fiecare cifra este afisata în 5 moduri diferit..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Flori 3D - Educo

(0)
249,84 Lei
Joc educativ pentru gradinita Flori 3D - Educo Construieste cea mai frumoasa floare. Alege petalele, o floricica si frunzele. Poti creea flori dupa modelele incluse sau poti sa iti lasi libera ima..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Gaseste perechea - Educo

(0)
169,15 Lei
Joc educativ pentru gradinita Gaseste perechea - Educo Jocul este format din 2 x 16 de imagini ale "Edje", care prezint? diferite posturi. Copiii pot imita posturile ?i trebuie s? încerce s? g?seasc..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Loto anotimpuri - Primavara-Vara - Educo

(0)
94,37 Lei
Joc educativ pentru gradinita Loto anotimpuri - Primavara-Vara - Educo Caracteristici: Set de 2 imagini tematice mari (primavara si vara). Fiecare imagine corespunde c..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Numerele - Educo

(0)
196,70 Lei
Joc educativ pentru gradinita Numerele - Educo Caracteristici: - un mod foarte util de a ajuta copiii s? în?eleag? adunarea ?i sc?dere. - setul include 216 piese de lemn ..
Out Of Stock

Joc educativ pentru gradinita Tenta de culoare - Educo

(0)
110,11 Lei
Joc educativ pentru gradinita Tenta de culoare - Educo Caracteristici: obiectivul jocului este de a ordona culorile distinctive de la l..
Out Of Stock

Puzzle pentru gradinita Forme de sortare - Educo

(0)
77,64 Lei
Puzzle pentru gradinita Forme de sortare - Educo Caracteristici: - puzzle-ul are o jumatate de forma geometrica incastrata astfel incat copilul trebuie sa gaseasca cea de-a doua jumatate pentru a fa..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Despre Educo