Figurine Collecta

Grid View:

Set 5 Figurine Viata la tara Collecta

(0)
73,70 Lei
Set 5 Figurine Viata la tara Collecta Dimensiuni pachet: 23cm X 18cm Material: plastic cauciucat dur Ca toate figurinele Collecta, aceasta figurina ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a ex..

Set 7 figurine Viata Marina Collecta

(0)
139,90 Lei
dimensiuni: 32.5cm X 30cmMaterial: plastic cauciucat dur Ca toate figurinele Collecta, aceasta animale ii vor uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si nu contin..
Out Of Stock

Figurina Pinguin Rockhopper S Collecta

(0)
9,74 Lei
Ca toate figurinele Collecta, acest pinguin  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati, figurinele fiind testate pentru siguranta copiil..
Out Of Stock

Figurina Cal Akhal-Teke Buckskin XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina: 15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat dur Ca toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si nu c..
Out Of Stock

Figurina Cal Akhal-Teke Perlino XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina :    15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si n..
Out Of Stock

Figurina Cal Negru Shire XL Collecta

(0)
27,45 Lei
Figurina Cal Negru Shire XL COLLECTA  Curiozitati: Calul Shire este o rasa masiva de cai ,  de  provenienta din Anglia. Dateaza inca din  timpul secolului al 18-lea .Este recunoscut ca fiind  cel ma..
Out Of Stock

Figurina Narwhal XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina: 27.2cm X 3.9 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, aceasta balena  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si..
Out Of Stock

Figurina Ponei Argintiu Pestrit Shetland M Collecta

(0)
13,68 Lei
   Dimensiuni figurina:  9.5cm X 5.7cm Material: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest ponei ii  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si ..
Out Of Stock

Armasar Black Forest

(0)
27,45 Lei
Armasar Black  Forest Figurina pictata manual Armasar Black  Forest Collecta. Curiozitati:  Caii din rasa Black Forest sun animale blande in general, foarte puternici folositi la munca in padure s..
Out Of Stock

Armasar Clydesdale Negru

(0)
27,45 Lei
Armasar Clydesdale Negru Figurina pictata manual Armasar Clydesdale Negru Collecta Curiozitati: Caii Clydesdale au fost folositi  de-a-lungul timpului in agricultura, fiind un cal robust si foarte..
Out Of Stock

Armasar de Hanovra castaniu

(0)
27,45 Lei
Armasar de Hanovra castaniu Figurina Armasar de Hanovra castaniu pictata manual Collecta Curiozitati: Caii de Hanovra sunt o rasa care permit dresajul cu usurinta, au un corp musculos si picioar..
Out Of Stock

Armasar Fjord Brun

(0)
27,45 Lei
Armasar Fjord Brun Figurina pictata manual Armasar Fjord Brun Collecta Curiozitati: Calul Fjord este un animal robust si puternic putand fi folosit la muncile campului, dar si destul de agil pentr..
Out Of Stock

Armasar Lipitan

(0)
27,45 Lei
Armasar Lipitan Figurina Armasar Lipitan pictata manual Collecta Curiozitati: Caii lipitani imbatranesc mai greu si au o viata activa un timp mai indelungata fata de alte rase de cai. Dimensiuni..
Out Of Stock

Armasar Mangalarga Marchador

(0)
29,42 Lei
Armasar Mangalarga Marchador Dimensiuni figurina: 17.9 x 12.2 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest cal ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vop..
Out Of Stock

Armasar Metis Arab 1: 12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Metis Arab 1: 12 Dimensiuni figurina: 25.5 x 20 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..
Out Of Stock

Armasar Murg Andaluz 1:12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Murg Andaluz 1:12 Dimensiuni figurina: 26.5 x 17 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..
Afişare 1 - 16 din 168 (11 pagini)

Despre Figurine Collecta