Figurine Collecta

Grid View:

Figurina Pinguin Rockhopper S Collecta

(0)
9,74 Lei
Ca toate figurinele Collecta, acest pinguin  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati, figurinele fiind testate pentru siguranta copiil..

Figurina Cal Akhal-Teke Buckskin XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina: 15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat dur Ca toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si nu c..

Figurina Cal Akhal-Teke Perlino XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina :    15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si n..

Figurina Cal Negru Shire XL Collecta

(0)
27,45 Lei
Figurina Cal Negru Shire XL COLLECTA  Curiozitati: Calul Shire este o rasa masiva de cai ,  de  provenienta din Anglia. Dateaza inca din  timpul secolului al 18-lea .Este recunoscut ca fiind  cel ma..

Figurina Ponei Argintiu Pestrit Shetland M Collecta

(0)
13,68 Lei
   Dimensiuni figurina:  9.5cm X 5.7cm Material: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest ponei ii  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si ..

Armasar Black Forest

(0)
27,45 Lei
Armasar Black  Forest Figurina pictata manual Armasar Black  Forest Collecta. Curiozitati:  Caii din rasa Black Forest sun animale blande in general, foarte puternici folositi la munca in padure s..

Armasar Clydesdale Negru

(0)
27,45 Lei
Armasar Clydesdale Negru Figurina pictata manual Armasar Clydesdale Negru Collecta Curiozitati: Caii Clydesdale au fost folositi  de-a-lungul timpului in agricultura, fiind un cal robust si foarte..

Armasar de Hanovra castaniu

(0)
27,45 Lei
Armasar de Hanovra castaniu Figurina Armasar de Hanovra castaniu pictata manual Collecta Curiozitati: Caii de Hanovra sunt o rasa care permit dresajul cu usurinta, au un corp musculos si picioar..

Armasar Fjord Brun

(0)
27,45 Lei
Armasar Fjord Brun Figurina pictata manual Armasar Fjord Brun Collecta Curiozitati: Calul Fjord este un animal robust si puternic putand fi folosit la muncile campului, dar si destul de agil pentr..

Armasar Lipitan

(0)
27,45 Lei
Armasar Lipitan Figurina Armasar Lipitan pictata manual Collecta Curiozitati: Caii lipitani imbatranesc mai greu si au o viata activa un timp mai indelungata fata de alte rase de cai. Dimensiuni..

Armasar Mangalarga Marchador

(0)
29,42 Lei
Armasar Mangalarga Marchador Dimensiuni figurina: 17.9 x 12.2 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest cal ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vop..

Armasar Metis Arab 1: 12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Metis Arab 1: 12 Dimensiuni figurina: 25.5 x 20 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..

Armasar Murg Andaluz 1:12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Murg Andaluz 1:12 Dimensiuni figurina: 26.5 x 17 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..

Armasar Murg Andaluz Sur 1:12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Murg Andaluz Sur 1:12 Dimensiuni figurina: 26.5 x 17 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vo..

Armasar Standardbred Pacer Castaniu

(0)
27,45 Lei
Armasar Standardbred Pacer Castaniu Figurina pictata manual Armasar Standardbred Pacer Castaniu Collecta Curiozitati: Caii din rasa Standardbred Pacer, sunt in general cai blanzi, foarte buni sari..

Bufnita de hambar

(0)
9,74 Lei
Bufnita de hambar Bufnita de hambar este cea mai raspandita specie si una dintre cele mai raspandite pasari din lume. Ca toate figurinele Collecta, aceasta bufnita  ii va uimi pe copii cu acurat..
Afişare 1 - 16 din 166 (11 pagini)

Despre Figurine Collecta