Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Buitenspeel

Grid View:

Carti de joc gigant Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Carti de joc gigant Joc ideal pentru o zi ploioasa sau pentru una insorita! In casa, la gratar, la picnic sau in excursie, cartile de joc gigant vor deveni preferatele al copiilor. Super amuzante prin..

Dinozaur de construit Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Dinozaur de construit BuitenspeelDinozaurul are mai multe piese din lemn natur si colorat ce trebuiesc asamblate. Include cuiele de prindere. 26 piese din lemn piese metalice : nituri + pioneze tip ho..

Domino din lemn gigant Buitenspeel

(0)
98,30 Lei
Domino din lemn gigant Buitenspeel Setul include: - 28 piese din lemn- saculet din bumbac depozitare piese- dimensiune saculet 45 x 35 cm- dezvolta cunoasterea culorilor- dezvolta abilitatile de asoci..

Joc 4 pe un rand gigant Buitenspeel

(0)
216,38 Lei
Joc 4 pe un rand gigant BuitenspeelJucatorul care are jetoanele albastre incepe prin a-si plasa unul dintre jetoane in grila , iar randul i se termina dupa ce a plasat primul jetonul. Incepe randul ce..

Joc Cel mai bun tintas Conservele

(0)
68,78 Lei
Joc Cel mai bun tintas Conservele Aranjati conservele, luati distanta potrivita (distanta se stabileste in functie de varsta si abilitatile jucatorilor) si incepeti jocul. Incercati sa daramati cat ..

Joc Cel mai bun tintas Numerele Buitenspeel

(0)
68,78 Lei
Joc Cel mai bun tintas Numerele BuitenspeelAranjati cutiile, luati distanta potrivita (distanta se stabileste in functie de varsta si abilitatile jucatorilor) si incepeti jocul. Incercati sa daramati ..

Joc coordonare Belly Catch

(0)
88,46 Lei
Joc coordonare Belly Catch Cu acest joc distractia nu se termina niciodata. Belly Catch consta in prinderea unor mingi moi pe suprafata cu scai de pe vesta. Este un joc ideal pentru iesirile in aer li..

Joc cu zaruri gigant Yard Dice

(0)
108,14 Lei
Joc cu zaruri gigant Yard Dice Fii invingator de fiecare data cu zarurile gigant de la buitenspeel. Acest joc este ideal pentru a petrece timpul afara, dar poate fi folosit si in casa daca vremea es..

Joc Darts magnetic Buitenspeel

(0)
88,46 Lei
Joc Darts Magnetic cu suprafata dubla de jocPotrivit pentru orice ocazie, atat pentru adulti cat si pentru copii. Se poate juca in 2 sau mai multi jucatori. Castiga cine tinteste cel mai bine!Suprafat..

Joc Darts orizontal Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Joc Darts orizontal BuitenspeelFiecare jucator incepe cu 501 de puncte si el trebuie sa reduca acest scor la zero.O alta varianta a jocului este ca fiecare jucator trebuie sa loveasca numarul 10-20 de..

Joc Darts Velcro Buitenspeel

(0)
98,30 Lei
Joc Darts Velcro BuitenspeelTinta gonflabila cu zone de precizie din velcro si trei mingi cu diametrul de 5 cm. Jocul este usor de instalat si de depozitat. Se poate juca afara sau in casa. Mingile su..

Joc de constructie Sportivi Buitenspeel

(0)
216,38 Lei
Joc de constructie Sportivi BuitenspeelConstruiti sportul preferat cu aceste blocuri din lemnFolositi cardurile pentru a alege unul din cele 48 de sporturiJocul de constructie cuprinde:71 de blocuri d..

Joc de cricket Buitenspeel

(0)
117,98 Lei
Joc de cricket BuitenspeelEste un joc ce dezvolta spiritul de competitie, precizia si coordonarea. Copilul este provocat sa estimeze distanta si forta loviturilor pentru a finaliza jocul in cat mai sc..

Joc de echilibru Bird Race

(0)
88,46 Lei
Joc de echilibru Bird Race Cu acest joc te vei distra impreuna cu prietenii creand o cursa de echilibristica. Jocul consta in transportul pe cap a unor pasari din lemn, pe suport tip farfurie si acest..

Joc de echilibru Egg Party

(0)
68,78 Lei
Joc de echilibru Egg Party  Cu acest joc de echilibru copii se pot distra pe cinste. Antrenant, amuzant si indemanatic ajuta la dezvoltarea abilitatilor de precizie. Varsta: 3 ani+..

Joc de echilibru Prietenii mei Buitenspeel

(0)
127,82 Lei
Joc de echilibru Prietenii mei BuitenspeelUn mod distractiv de a invata despe echilibruArunca zarurile si adauga cate un prieten de aceeasi culoare in balansoarCaracteristici:19 amici ,un balansoar de..
Afişare 1 - 16 din 41 (3 pagini)

Despre Buitenspeel