Buitenspeel

Grid View:
Out Of Stock

Carti de joc gigant Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Carti de joc gigant Joc ideal pentru o zi ploioasa sau pentru una insorita! In casa, la gratar, la picnic sau in excursie, cartile de joc gigant vor deveni preferatele al copiilor. Super amuzante prin..
Out Of Stock

Dinozaur de construit Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Dinozaur de construit BuitenspeelDinozaurul are mai multe piese din lemn natur si colorat ce trebuiesc asamblate. Include cuiele de prindere. 26 piese din lemn piese metalice : nituri + pioneze tip ho..
Out Of Stock

Domino din lemn gigant Buitenspeel

(0)
98,30 Lei
Domino din lemn gigant Buitenspeel Setul include: - 28 piese din lemn- saculet din bumbac depozitare piese- dimensiune saculet 45 x 35 cm- dezvolta cunoasterea culorilor- dezvolta abilitatile de asoci..
Out Of Stock

Joc 4 pe un rand gigant Buitenspeel

(0)
216,38 Lei
Joc 4 pe un rand gigant BuitenspeelJucatorul care are jetoanele albastre incepe prin a-si plasa unul dintre jetoane in grila , iar randul i se termina dupa ce a plasat primul jetonul. Incepe randul ce..
Out Of Stock

Joc Cel mai bun tintas Conservele

(0)
68,78 Lei
Joc Cel mai bun tintas Conservele Aranjati conservele, luati distanta potrivita (distanta se stabileste in functie de varsta si abilitatile jucatorilor) si incepeti jocul. Incercati sa daramati cat ..
Out Of Stock

Joc Cel mai bun tintas Numerele Buitenspeel

(0)
68,78 Lei
Joc Cel mai bun tintas Numerele BuitenspeelAranjati cutiile, luati distanta potrivita (distanta se stabileste in functie de varsta si abilitatile jucatorilor) si incepeti jocul. Incercati sa daramati ..
Out Of Stock

Joc coordonare Belly Catch

(0)
88,46 Lei
Joc coordonare Belly Catch Cu acest joc distractia nu se termina niciodata. Belly Catch consta in prinderea unor mingi moi pe suprafata cu scai de pe vesta. Este un joc ideal pentru iesirile in aer li..
Out Of Stock

Joc cu zaruri gigant Yard Dice

(0)
108,14 Lei
Joc cu zaruri gigant Yard Dice Fii invingator de fiecare data cu zarurile gigant de la buitenspeel. Acest joc este ideal pentru a petrece timpul afara, dar poate fi folosit si in casa daca vremea es..
Out Of Stock

Joc Darts orizontal Buitenspeel

(0)
78,62 Lei
Joc Darts orizontal BuitenspeelFiecare jucator incepe cu 501 de puncte si el trebuie sa reduca acest scor la zero.O alta varianta a jocului este ca fiecare jucator trebuie sa loveasca numarul 10-20 de..
Out Of Stock

Joc Darts Velcro Buitenspeel

(0)
98,30 Lei
Joc Darts Velcro BuitenspeelTinta gonflabila cu zone de precizie din velcro si trei mingi cu diametrul de 5 cm. Jocul este usor de instalat si de depozitat. Se poate juca afara sau in casa. Mingile su..
Out Of Stock

Joc de aruncat la tinta Inele Buitenspeel

(0)
69,90 Lei
Joc de aruncat la tinta Inele BuitenspeelContine cinci inele..
Out Of Stock

Joc de cricket Buitenspeel

(0)
117,98 Lei
Joc de cricket BuitenspeelEste un joc ce dezvolta spiritul de competitie, precizia si coordonarea. Copilul este provocat sa estimeze distanta si forta loviturilor pentru a finaliza jocul in cat mai sc..
Out Of Stock

Joc de echilibru Bird Race

(0)
88,46 Lei
Joc de echilibru Bird Race Cu acest joc te vei distra impreuna cu prietenii creand o cursa de echilibristica. Jocul consta in transportul pe cap a unor pasari din lemn, pe suport tip farfurie si acest..
Out Of Stock

Joc de echilibru Egg Party

(0)
68,78 Lei
Joc de echilibru Egg Party  Cu acest joc de echilibru copii se pot distra pe cinste. Antrenant, amuzant si indemanatic ajuta la dezvoltarea abilitatilor de precizie. Varsta: 3 ani+..
Out Of Stock

Joc de echilibru Prietenii mei Buitenspeel

(0)
127,82 Lei
Joc de echilibru Prietenii mei BuitenspeelUn mod distractiv de a invata despe echilibruArunca zarurile si adauga cate un prieten de aceeasi culoare in balansoarCaracteristici:19 amici ,un balansoar de..
Out Of Stock

Joc de echilibru si rapiditate Inghetata

(0)
98,30 Lei
Joc de echilibru si rapiditate Inghetata  Micutii se vor distra de minune cu acest joc de echilibru pe gustul lor. Scopul acestui joc educativ este de a pozitiona cupele de inghetata, astfel incat pie..
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)

Despre Buitenspeel