Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Active Play

Grid View:

Picioroange cu franghie

(0)
24,50 Lei
Picioroange cu franghie Picioroangele dezvolta brațele și coordonarea picioarelor. Există o banda de rulare non-alunecare pe partea de sus a picioroange pentru o aderență mai bună și o frânghie reglab..
Out Of Stock

Set de motricitate Basic

(0)
442,70 Lei
Set de motricitate BasicKit de abilitati motorii pentru a crea trasee cu obstacole de diferite grade de dificultate.Setul include:6 baze de obstacole9 bete de gimnastica (110 cm lungime)6 clipsuri de ..
Out Of Stock

Set de motricitate D - Active Play

(0)
787,10 Lei
Set de motricitate D - Active PlayKit de abilitati motorii pentru a crea trasee cu obstacole de diferite grade de dificultate.Setul include:10 caramizi24 ventuze2 cercuri plate cu diametrul de ø 65 cm..

Set motricitate Jump

(0)
295,10 Lei
Set motricitate JumpAcest kit creează un curs care încurajează coordonarea copiilor și îmbunătățește echilibrul.Setul include:10 cărămizi mari5 bete gimnastică (120 cm lungime) Culorile componentelor ..
Out Of Stock

Set motricitate Multisaltarello Mare

(0)
688,70 Lei
Set motricitate Multisaltarello MareAcest kit contine o gama larga de elemente care vă permite să creați combinații infinite, în funcție de spațiul disponibil și de imaginația dumneavoastră.Acesta inc..

Set motricitate Multisaltarello Mic

(0)
452,54 Lei
Set motricitate Multisaltarello MicAcest kit contine o gama larga de elemente care vă permite să creați combinații infinite, în funcție de spațiul disponibil și de imaginația dumneavoastră.Acesta incl..

Set motricitate Saltarello Mare

(0)
541,10 Lei
Set motricitate Saltarello MareAcest kit contine o gama larga de elemente care vă permite să creați combinații infinite, în funcție de spațiul disponibil și de imaginația dumneavoastră.Acesta include:..
Out Of Stock

Traseu motricitate 10 blocuri curbe

(0)
226,22 Lei
Traseu motricitate 10 blocuri curbe Set traseu cu 10 blocuri curbe se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a face gimnastica. Aceste bl..
Out Of Stock

Traseu motricitate 10 blocuri drepte

(0)
226,22 Lei
Traseu motricitate 10 blocuri drepte Set traseu cu 10 blocuri drepte se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a face gimnastica. Aceste ..

Traseu motricitate blocuri semisferice

(0)
273,45 Lei
Traseu motricitate blocuri semisferice Set traseu cu 12  caramizi curbe si 12 caramizi drepte se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a..

Tunel pentru motricitate

(0)
324,62 Lei
Tunel pentru motricitateAcest kit este format din baze și arcuri care, atunci când sunt introduse una după alta, creează un tunel viu colorat, unde copiii pot încerca jocuri noi și practici diferite, ..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Despre Active Play