Active Play

Grid View:
Out Of Stock

Set de motricitate C - Active Play

(0)
694,90 Lei
Set de motricitate C - Active PlayKit de abilitati motorii pentru a crea trasee cu obstacole de diferite grade de dificultate.Setul include:2 cercuri plate cu diametrul de ø 65 cm5 cercuri plate cu di..
Out Of Stock

Set de motricitate E - Active Play

(0)
1.190,90 Lei
Set de motricitate E - Active PlayKit de abilitati motorii pentru a crea trasee cu obstacole de diferite grade de dificultate.Setul include:13 caramizi40 ventuze5 lamele de plastic2 cercuri plat cu di..
Out Of Stock

Set motricitate Jump

(0)
295,10 Lei
Set motricitate JumpAcest kit creează un curs care încurajează coordonarea copiilor și îmbunătățește echilibrul.Setul include:10 cărămizi mari5 bete gimnastică (120 cm lungime) Culorile componentelor ..
Out Of Stock

Set motricitate Multisaltarello Mic

(0)
459,90 Lei
Set motricitate Multisaltarello MicAcest kit contine o gama larga de elemente care vă permite să creați combinații infinite, în funcție de spațiul disponibil și de imaginația dumneavoastră.Acesta incl..
Out Of Stock

Set motricitate Saltarello Mare

(0)
541,10 Lei
Set motricitate Saltarello MareAcest kit contine o gama larga de elemente care vă permite să creați combinații infinite, în funcție de spațiul disponibil și de imaginația dumneavoastră.Acesta include:..
Out Of Stock

Traseu motricitate 10 blocuri drepte

(0)
229,99 Lei
Traseu motricitate 10 blocuri drepte Set traseu cu 10 blocuri drepte se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a face gimnastica. Aceste ..
Out Of Stock

Traseu motricitate blocuri semisferice

(0)
273,45 Lei
Traseu motricitate blocuri semisferice Set traseu cu 12  caramizi curbe si 12 caramizi drepte se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a..
Out Of Stock

Tunel pentru motricitate

(0)
324,62 Lei
Tunel pentru motricitateAcest kit este format din baze și arcuri care, atunci când sunt introduse una după alta, creează un tunel viu colorat, unde copiii pot încerca jocuri noi și practici diferite, ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Despre Active Play