Jucarii copii +5 ani

Grid View:

Alfabetul litere mari Puzzle incastru 3D

(0)
25,00 Lei
Puzzle din lemn cu Alfabetul – literele mari de tipar, in culori frumoase si calde.Sunt destul de groase incat sa stea si in picioare;Dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare, colaborare, in..

Joc educativ de memorie

(0)
45,00 Lei
Joc de memorie din lemn – un joc educativ pentru antrenarea memoriei celor mici.Jocul contine un suport din lemn cu piese rotunde rosii din lemn cu maner ce se insereaza in cercurile de la suprafata.I..
2-3 Days

3 Puzzle Din Lemn In Cutie De Lemn 3 In 1 Fetita si Ursuletul

(0)
40,00 Lei
Conține trei puzzle-uri din lemn.Fiecare puzzle conține 49 de piese si 147 piese totale (cele 3 puzzle-uri). Puzzle-urile sunt ușor de manipulat  si dezvolta abilitatea practică, dezvolta gâ..

3 Puzzle din lemn in cutie de lemn 3 in 1 Vehicule

(0)
40,00 Lei
PUZZLE DIN LEMN 3-IN-1: Conține trei puzzle-uri din lemn - un Avion, o masinuta și o barcuta . Fiecare puzzle conține 49 de piese si 147 piese totale (cele 3 puzzle-uri). Puzzle-urile s..

4 Puzzle din Lemn in Cutie de lemn - Animale Marine

(0)
57,00 Lei
Setul contine 4 planse puzzle din lemn cu 28 piese fiecare puzzle cu tematica Animale marine. Puzzle-ul viu colorat il vor atrage pe cel mic instant, iar ca sa nu se piarda ele vin la pachet si cu o c..
2-3 Days

ABAC din lemn

(0)
46,00 Lei
Numaratoarea cu bile ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, a abilitatilor motorii fine ale mainii, a gandirii logice si a primelor notiuni despre numarat si socotit.Numaratoarea este confectiona..

Abac din lemn cu operatii matematice

(0)
25,00 Lei
Abacul din lemn este o jucarie tip Montessori utila pentru invatarea notiunilor matematice de baza.Fiecare cifra corespunde cu numarul de bilute, iar pe panoul din mijloc sunt scrise operatiuni matema..

ABAC mic cu tabla adunarii si a scaderii

(0)
16,00 Lei
Numaratoarea este realizata din lemn, cu 5 randuri de tije metalice, asezate in forma de "U". Fiecare tija contine bile din lemn colorate corespunzatoare numerelor de la 0 la 5.Pe o fata a numaratorii..

Abac tabla inmultirii colrat

(0)
29,00 Lei
Un ajutor la matematică portabil, mereu la  îndemană!Margele de lemn colorate pot fi miscate pe 10 arce, iar asta ajuta vizual la efectuarea calculelor. 55 de execrcitii de adunare pe o par..

Alfabet cu Litere 3D si cartonase cu fructe

(0)
39,85 Lei
Jocul educativ cu cartonase cu litere din lemn este un joc interesant si atractiv, frumos colorat, cu ajutorul caruia copilul va invata sa scrie/citeasca.Jocul cu litere 3D din lemn frumos colorate si..

Animale de snuruit din lemn Joc Montessori

(0)
39,00 Lei
Fiecare set include sireturi si piese din lemn colorate si bine finisate.Acest  joc de snuruit ii ajuta pe copii sa isi dezvolte capacitatatea de concentrare si simturile vizuale si tactile. In p..

Banc de lucru din lemn cu accesorii incluse Ursulet

(0)
180,00 Lei
Masuta din lemn Ursulet cu accesorii OnShine. Dezvolta abilitatile motorii ale micutului tau mester, capacitatea de a face asocieri si inteligenta spatiala inca din primele luni de viata, cu ajut..

Banc de lucru din lemn cu ciocan, rigla, surubelnita, cheie si suruburi

(0)
65,00 Lei
Bancul de lucru din lemn este o jucarie de rol. Surubelnita, cheia sau ciocanul sunt realizate pentru a stimula coordonarea mana-ochi. Jocul dezvolta abililitatile motorii, capacitatea de a face asoci..

Brad de snuruit din lemn cu ornamente si bomboane

(0)
45,00 Lei
Aceasta joc educativ de snuruit de tip Montessori - Brad de snuruit din lemn cu ornamente si bomboane, stimuleaza abilitatile de motricitate, dezvoltarea gandirii logice si a rabdarii. ..

Bucatarie de Lemn Joc de rol

(0)
135,00 Lei
Set Jucarie Bucatarie din Lemn formata numai din accesorii din lemn.Setul este multicolor iar vopselele sunt pe baza de apa.Setul contine :Recipient SareRecipient PiperFurculitaLinguraCutitSpatulaOala..

Bucatarie Europeana din Lemn

(0)
410,00 Lei
Bucatarie Europeana din Lemn - Joc de rolBucatarie pentru copii, de dimensiune mare, cu accesorii incluse.  Bucataria are aspect realist, fiind realizata cu materiale de calitate din lemn si vops..
Afişare 1 - 16 din 175 (11 pagini)

Despre Jucarii copii +5 ani