Jucarii copii 0-1 an

Grid View:
-2%

Antemergator Montessori 6 in 1 din lemn model mare

(0)
395,00 Lei 405,00 Lei
ANTEMERGATOR MONTESSORI  6 IN 1 – CUB EDUCATIV, ANTEPREMERGATOR, CENTRU ACTIVITATI – DIMENSIUNE MAREantemergator din lemn, de calitate foarte buna, cu o multime de activitati educative!Doua giraf..

Antepremergator din lemn Montessori Happy Walker Blue

(0)
165,00 Lei
Antepremergator din lemn Montessori Happy Walker Blue si functie de sortator.Jucarie din lemn de inalta calitate si bine finisat, fiind ecologic, stabil, sigur.Pe langa functia de ajutor la mers ..

Arici de tras din lemn cu forme geometrice

(0)
45,00 Lei
Jucaria de tras 2 in 1 Ariciul ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, abilitatilor motorii fine ale mainii, gandirii logice.Ariciul poate fi folosit ca jucarie de tras dar si ca sortator cu forme..

Broscuta cu 5 forme geometrice

(0)
33,00 Lei
Broscuta verde ne invata formele geometrice si culorile. Pe coloanele din lemn a Broscutei se regasesc 5 coloane si pe fiecare coloana sunt formele geometrice pe care cei mici le vor sorta si sti..

Busy Board Jucarie de perete - Crocodil

(0)
115,00 Lei
Jucarie de perete - Crocodilul educativ.Un centru cu activitati, o jucarie multifunctionala pentru perete, Conducând animale prin labirint copilul, își exercită coordonarea mâinii și a ..
-6%

Busy Board Jucarie de perete Girafa jucarie educativa din lemn cu activitatii si masuratoare inaltime copii

(0)
230,00 Lei 245,00 Lei
Panoul de perete Girafa este format din trei panouri conectate între ele, fabricat din lemn cu o structura robusta, le ofera copiilor o serie de activitati muzicale, senzoriale si motrice di..

Carti textile bebelusi de calitate

(0)
68,00 Lei
Set-ul format din 6 carti textile cu diferite imagini educative pentru copii cu varsta de 6 luni + Aceste carti poti fi folosite inca din prima zi a bebelusului, realizate din material textil, re..

Catelusul din lemn de tras iWood

(0)
75,00 Lei
Catelusul din lemn de tras este o jucarie ideala pentru perioada in care copilul face primii pasi, insotindu-l pe copil in aventurile lui,Jucaria este din lemn, are rotile mari, capul este mobil, form..
-11%

Centru activitati din lemn educativ 9 in 1

(0)
125,00 Lei 140,00 Lei
Activitatile centrului educativ sunt:Organizatorul si circuitul copacel – 6 butoni ( 5 animalute si o planta ) isi cauta drumul spre casa iar cei mici se vor distra pe circuit in gasirea casutei.O num..

Centru activitati din lemn educativ 7 in 1

(0)
155,00 Lei
Centru cu 7 activitati pentru copii cu varsta de 12 luni + sub atenta supraveghere a unui adult.Centrul contine 7 activitati educative pentru toti copii:Panoul cu floricele sub forma unor roti zimtate..

Centru activitati Zoo din lemn

(0)
160,00 Lei
Centru cu activitati Zoo Funny din lemn de la KidusCentru cu 5 activitati educative din lemn pentru cei mici de la Kidus.Acest centru este recomandat pentru copii inca de la varsta de 18 luni, avand&n..

Centru cu activitati din lemn Ocean

(0)
210,00 Lei
Centru cu activitati din lemn Ocean Centru de activitati de dimensiuni mari pentru bebelusi si copii.Incurajeaza copilul sa recunoasca forme, culori si sa dezvolte abilitati motrice fine si abili..
-40%

Centru educativ din lemn 6 in 1 Oraselul

(0)
105,00 Lei 175,00 Lei
Cub educativ din lemn 6 in 1 cu activitati educative pentru cei mici & mari.Descriere: Cubul educativ 6 in 1 din lemn are margini rotunjite, culori non-toxice pe baza de apa; i..

Centru interactiv cu activitati Topbright Autobuzul

(0)
150,00 Lei
Centru interactiv cu activitati Topbright Autobuzul Fabricat din lemn si plastic abs, de calitate, in culori vii, jucaria ofera celor mici posibilitatea de a invata sa sorteze formele sa inv..

Centru multifunctional Hexagon Ferma

(0)
305,00 Lei
Centru multifunctional Hexagon FermaRealizat din lemn, cu margini rotunjite si culori pe baza de apa.Activittatile centrului hexagon:calendar din lemn cu ceas si meteo;mini-oglinda si xilofon;labirint..

Circuit cu bile din lemn Girafa

(0)
109,00 Lei
Circuitul cu bine este o jucarie, cu un circuit interesant, desfasurat in jurul unei girafe. Modul de joaca este simplist: se pozitioneaza bilele colorate in partea de sus a jucariei, si acestea ..
Afişare 1 - 16 din 89 (6 pagini)

Despre Jucarii copii 0-1 an