Miniland

Grid View:
Out Of Stock

Animale din padure Miniland 8 figurine

(0)
119,90 Lei
Animale din padure set de 8 figurine - Miniland     O colectie de animale facute din plastic rezistent, de calitate.             Figurinele sunt pictate manual.             Setul ajuta la dezvol..
Out Of Stock

Animale marine set de 8 figurine - Miniland

(0)
129,90 Lei
Animale marine set de 8 figurine - Miniland   Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual. ajuta la dezvoltarea cunostinte..
Out Of Stock

Dinozauri set de 12 figurine - Miniland

(0)
159,90 Lei
Dinozauri set de 12 figurine - Miniland O colectie de dinozauri fabricati din plastic rezistent, de calitate. Figurinele sunt pictate manual. ..
Out Of Stock

Familie de europeni Miniland 8 figurine

(0)
127,82 Lei
Familie de europeni set de 8 figurine - MinilandCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai..
Out Of Stock

Figurine familie africana Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie africanaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si rolul ..
Out Of Stock

Figurine familie asiatica Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie asiaticaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si rolul ..
Out Of Stock

Figurine familie sudamericana Miniland

(0)
127,82 Lei
Figurine familie sudamericanaCaracteristici:fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual.ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre diferiti membrii ai unei familii si ro..
Out Of Stock

Persoane cu handicap set de 6 figurine - Miniland

(0)
137,66 Lei
Persoane cu handicap set de 6 figurine - Miniland Caracteristici: fabricate din plastic rezistent, de calitate.figurinele sunt pictate manual. ajuta la dezvoltarea cunostintelor despre persoanel..
Out Of Stock

Set 80 Figurine de insirat Miniland

(0)
59,90 Lei
Set 80 Figurine de insiratJoc de sortat si insirat pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana si a perceperii relatiilor spatiale.Setul contine:80 de figurine din plastic rezistent in 8 m..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Despre Miniland

Jucarii Miniland

Figurine atent lucrate pentru a surrinde cele mai mici detalii.

Vezi Oferta de Jocuri si Papusi de la Miniland in Bucuresti