Figurine

Grid View:

Set figurine Mamifere preistorice - Collecta

(0)
46,90 Lei
Set figurine Mamifere preistorice - CollectaCa toate figurinele Collecta, aceste animalute il va uimi pe copil cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati, fi..

Figurina Pinguin Rockhopper S Collecta

(0)
9,74 Lei
Ca toate figurinele Collecta, acest pinguin  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati, figurinele fiind testate pentru siguranta copiil..

Figurina Cal Akhal-Teke Buckskin XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina: 15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat dur Ca toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si nu c..

Figurina Cal Akhal-Teke Perlino XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina :    15.7cm X 12.8cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest  cal  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei. Vopseaua nu este toxica si n..

Figurina Cal Negru Shire XL Collecta

(0)
27,45 Lei
Figurina Cal Negru Shire XL COLLECTA  Curiozitati: Calul Shire este o rasa masiva de cai ,  de  provenienta din Anglia. Dateaza inca din  timpul secolului al 18-lea .Este recunoscut ca fiind  cel ma..

Figurina Narwhal XL Collecta

(0)
27,45 Lei
 Dimensiuni figurina: 27.2cm X 3.9 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, aceasta balena  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si..

Figurina Ponei Argintiu Pestrit Shetland M Collecta

(0)
13,68 Lei
   Dimensiuni figurina:  9.5cm X 5.7cm Material: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest ponei ii  va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopseaua nu este toxica si ..

Armasar Black Forest

(0)
27,45 Lei
Armasar Black  Forest Figurina pictata manual Armasar Black  Forest Collecta. Curiozitati:  Caii din rasa Black Forest sun animale blande in general, foarte puternici folositi la munca in padure s..

Armasar Clydesdale Negru

(0)
27,45 Lei
Armasar Clydesdale Negru Figurina pictata manual Armasar Clydesdale Negru Collecta Curiozitati: Caii Clydesdale au fost folositi  de-a-lungul timpului in agricultura, fiind un cal robust si foarte..

Armasar de Hanovra castaniu

(0)
27,45 Lei
Armasar de Hanovra castaniu Figurina Armasar de Hanovra castaniu pictata manual Collecta Curiozitati: Caii de Hanovra sunt o rasa care permit dresajul cu usurinta, au un corp musculos si picioar..

Armasar Fjord Brun

(0)
27,45 Lei
Armasar Fjord Brun Figurina pictata manual Armasar Fjord Brun Collecta Curiozitati: Calul Fjord este un animal robust si puternic putand fi folosit la muncile campului, dar si destul de agil pentr..

Armasar Lipitan

(0)
27,45 Lei
Armasar Lipitan Figurina Armasar Lipitan pictata manual Collecta Curiozitati: Caii lipitani imbatranesc mai greu si au o viata activa un timp mai indelungata fata de alte rase de cai. Dimensiuni..

Armasar Mangalarga Marchador

(0)
29,42 Lei
Armasar Mangalarga Marchador Dimensiuni figurina: 17.9 x 12.2 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest cal ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vop..

Armasar Metis Arab 1: 12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Metis Arab 1: 12 Dimensiuni figurina: 25.5 x 20 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar  ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..

Armasar Murg Andaluz 1:12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Murg Andaluz 1:12 Dimensiuni figurina: 26.5 x 17 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vopsea..

Armasar Murg Andaluz Sur 1:12 Collecta

(0)
80,59 Lei
Armasar Murg Andaluz Sur 1:12 Dimensiuni figurina: 26.5 x 17 cmMaterial: plastic cauciucat durCa toate figurinele Collecta, acest armasar ii va uimi pe copii cu acuratetea detaliilor si a executiei.Vo..
Afişare 1 - 16 din 301 (19 pagini)

Despre Figurine

Figurine Copii

Magazinul online PICI.ro comercializeaza o gama completa de jucarii si jocuri de toate tipurile pentru copiii de toate varstele. Din materiale sigure pentru micuti, nontoxice, si cu un design special gandit pentru ei, jucariile si jocurile de la PICI.ro sunt alese in asa fel incat sa ii ajute pe copii sa evolueze in mod natural fara sa simta ca fac vreun efort in acest sens. Stocurile sunt actualizate in permanenta pe site, toate produsele au garantie oferita de producator. Brandurile care le lanseaza pe piata au experienta vasta in domeniu si sunt recunoscute la nivel international pentru calitatea superioara a jocurilor si a jucariilor, dar si pentru seriozitate si investitiile permanente facute in liniile de productie. Categoriile din care puteti comanda produsele dorite sunt: jucarii din lemn, jucarii Montessori, jucarii bebe, jocuri educative, figurine, jocuri de construit, jucarii de exterior, masinute, trenulete, avioane, masinute electrice. Imediat dupa plasarea oricarei comenzi aceasta este confirmata rapid, produsele se livreaza in ambalaje originale in cel mai scurt timp, in conditii de transport excelente.

Comanda Figurine pentru Copii si Bebelusi din Gama Variata Prezenta pe Site

Pentru o joaca cu un caracter pronuntat educativ de pe PICI.ro puteti cumpara la preturi accesibile figurinele Collecta sau figurine Safari, toate fabricate din plastic de calitate si infatisand animale sau arbori realizati cu o maiestrie uimitoare. Oferta curenta cuprinde: figurine animale domestice si salbatice, seturi animale marine, copaci interesanti foarte usor de folosit in timpul jocului. Detaliile si culorile special gandite pentru a reflecta cat mai bine calitatea, vopseaua nontoxica, testele facute inainte de comercializarea pe piata, iata doar cateva avantaje oferite de figurinele de la PICI.ro. Figurinele sunt pictate manual pentru o si mai mare acuratete a detaliilor, se livreaza in ambalaje originale, putand fi utilizate pentru jocurile de rol sau pentru jocurile educative.