Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de ron, doar in RomaniaX

Desen si pictura

Grid View:

Vopsea pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Un set de 4 culori stralucitoare, non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 99 grame de vopsea. Dimensiuni ambalaj: 16 x 16 x 6 cm.  Inaltime tub vopsea: 5 cm Recoman..
Out Of Stock

Acuarele Jumbo set de 8 culori cu pensula Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Acuarele Jumbo set de 8 culori cu pensula Dezvolta-ti creativitatea cu ajutorul acestui set de acuarele non-toxice cu 8 culori tari. Setul include 2 pensule de calitate foarte buna iar capacul cutie..
Out Of Stock

Bloc cu activitati Alfabetul in engleza Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc cu activitati Alfabetul in engleza Melissa and Doug Acest bloc cu activitati cuprinde 20 de pagini cu activitati alfabet pentru copii de peste 4 ani si  5 pagini cu peste 250 de stickere. Copiii ..
Out Of Stock

Bloc cu activitati Forma si culori (in engleza) Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc cu activitati Forma si culori (in engleza) Melissa and Doug Acest bloc cu activitati cuprinde 20 de pagini cu activitati forme si culori si 5 pagini cu peste 230 de stickere. Copiii pot colora im..
Out Of Stock

Bloc cu activitati Numerele (in engleza) Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc cu activitati Numerele (in engleza) Melissa and Doug Copiii vor avea ore intregi de distractie cu acest bloc urias de colorat, cu activitati si stickere cu numere.  Sunt incluse 20 de pagini de a..

Bloc de desen pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc de desen pentru pictura cu degetele. Acest bloc contine 50 de coli albe lucioase, din hartie non-absorbanta de foarte buna calitate. Suprafata neteda a colilor e perfecta pentru pictatul cu deget..

Caiet cu activitati Cerneala magica Vehicule

(0)
23,90 Lei
Activitati Cerneala magica Vehicule Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si a rezolva activitatile din cele 24 de pagini ale carnetului si urmariti cum ..

Caiet de activitati Colorblast cu dinozauri Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Colorblast - Caiet de activitati cu dinozauri Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si urmariti cum apar culorile vibrante, detaliile si modelele. Fiec..

Caiet de activitati Colorblast viata marina Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Colorblast - Caiet de activitati viata marina Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si urmariti cum apar culorile vibrante, detaliile si modelele. F..

Caiet de colorat cu activitati Cerneala Magica Jungla Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si a rezolva activitatile din cele 24 de pagini ale carnetului si urmariti cum apar culorile vibrante, detaliile si..

Caiet jumbo cu desene pentru colorat Melissa and Doug Albastru

(0)
29,42 Lei
Cincizeci de desene minunate te asteapta sa le colorezi. Un caiet cu dimensiuni de 28 x 35 cm cu hartie de cea mai buna calitate, plin cu desene: fanimale, sport, masini si multe altele, e gata pentru..

Caiet jumbo cu desene pentru colorat Printese si zane Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Cincizeci de desene minunate te asteapta sa le colorezi. Un caiet cu dimensiuni de 28 x 35 cm cu hartie de cea mai buna calitate, plin cu desene cu printese si zane e gata pentru colorat. Paginile se ..

Carduri Apa Magica Forme, Numere, Culori Melissa and Doug

(0)
54,02 Lei
Acest set contine 26 de carduri reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste cardurile cu activitati pentru a vedea cum imaginile..

Carnet Apa Magica - Jocuri

(0)
26,47 Lei
Carnet Apa Magica - Jocuri Cu acest carnet de la melissa & doug puteti face jocul mult mai distractiv, putand fi folosit de una sau 2 persoane.Cu cele doua markere care pot fi sterse si carnetul p..

Carnet Apa magica Deluxe Descopera Animalele- Melissa and Doug

(0)
54,02 Lei
Carnet Apa magica Deluxe Descopera Animalele- Melissa and Doug Acest carnet pentru vopsea cu apa include 8 pagini reutilizabile, un stilou de reincarcare. Se pot colora scenele cu animale Lăsați pagin..

Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti ..
Afişare 1 - 16 din 59 (4 pagini)

Despre Desen si pictura

Obiecte Desen si Pictura

PICI.ro are oferte bune la preturi accesibile de jocuri si jucarii pentru copiii de toate varstele. Pe site-ul oficial puteti gasi la orice ora doar produse din materiale de calitate superioara, de la branduri importante de pe piata de profil, care pun accent pe calitate si pe siguranta inainte de toate. De la PICI.ro puteti comanda rapid articole cu garantie oferita de producator din cele 13 categorii disponibile: jucarii din lemn, jucarii Montessori, jucarii bebe, jocuri educative, figurine, jocuri de construit, ghiozdane, arts and crafts, articole petrecere, jucarii exterior, decoratiuni camere copii, masinute, trenulete, avioane, masinute electrice. De fiecare data PICI.ro alege jucarii care sa ii ajute pe cei mici sa evolueze in mod natural fara sa simta vreun efort in timpul procesului de invatare, livrarea este rapida, imediat dupa confirmarea comenzilor plasate online, in conditii optime de transport.

Vezi Pretul la Produse pentru Desenat si pentru Pictat in Bucuresti

De pe PICI.ro puteti cumpara produse din categoria Desen si Pictura, realizate din materiale de calitate, rezistente si foarte usor de folosit. Oferta actuala cuprinde de la vopsea pentru pictura cu degetele, acuarele, carnete de colorat, blocuri cu activitati diverse, pana la caiete cu desene pentru colorat, carduri cu forme, numere, culori, role hartie pentru sevalet, sabloane din lemn, carioci sau creioane. La acestea se adauga si creioane groase, recipiente vopsea, stampile marker lavabile, mini creioane cerate, carnete de desen prin razuire, hartii de desen in role si instrumente necesare pentru picturi pe panza canvas. Magazinul online are stocuri actualizate in permanenta, fiecare produs are si un comparator in pagina sa si descrieri succinte, recomandari de utilizare si fotografii relevante pentru edificare rapida. In permanenta pe site veti gasi oferte personalizate si zilnice sau saptamanale, dar si promotii si reduceri de pret foarte bune.