Desen si pictura

Grid View:

Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Forme si culori - Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti ..

Carnet Apa magica Labirint - Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Labirint - Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful ..

Carnet Apa magica Uneste punctele Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet Apa magica Uneste punctele Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste pagini..

Carnet de colorat Apa Magica Animale Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Carnet de colorat Apa Magica - Animale Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful pest..

Carnet de colorat apa magica La ferma Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Carnet de colorat apa magica La ferma Melissa and Doug Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere.Dimensiuni: 25.4x1.27 cmUmpleti..

Carnet de colorat Apa magica Numerele Melissa and Doug

(0)
24,50 Lei
Carnet de colorat Apa magica - Numerele Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste..

Micul Artist! Set De Pictat Pe Lemn, Animale Salbatice

(0)
25,00 Lei
Micul artist! Set de pictat pe lemn. Set-ul contine:6 culori, o pensula, 5 forme conturate cu diferite animale, prajituri , fructe sau obiecte. (Set-ul se alege in functe de preferinte)..
Out Of Stock

Vopsea pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
34,34 Lei
Un set de 4 culori stralucitoare, non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 99 grame de vopsea. Dimensiuni ambalaj: 16 x 16 x 6 cm.  Inaltime tub vopsea: 5 cm Recoman..
Out Of Stock

Acuarele Melissa and Doug Set de 10 culori Deluxe

(0)
39,90 Lei
Un set de 10 culori non toxice, de o calitate excelenta, care se pot spala. Fiecare cutie are 20 grame de vopsea. Setul vine intr-o cutie de plastic. Dimensiuni cutie: 18 x 11 x 4 cm.  Recomandam spal..
Out Of Stock

Bloc de colorat modele magice Roz - Melissa and Doug

(0)
24,90 Lei
Bloc de colorat modele magice Roz - Melissa and DougBloc de colorat ce include 30 de scene cu printese, balerine, sirene, fluturi, unicorni, etc.Folositi markere pentru a face modelele sa apara ca pri..
Out Of Stock

Bloc de desen pentru pictura cu degetele Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Bloc de desen pentru pictura cu degetele. Acest bloc contine 50 de coli albe lucioase, din hartie non-absorbanta de foarte buna calitate. Suprafata neteda a colilor e perfecta pentru pictatul cu deget..
Out Of Stock

Caiet cu activitati Cerneala magica Vehicule

(0)
23,90 Lei
Activitati Cerneala magica Vehicule Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si a rezolva activitatile din cele 24 de pagini ale carnetului si urmariti cum ..
Out Of Stock

Caiet de colorat cu activitati Cerneala Magica Jungla Melissa and Doug

(0)
23,90 Lei
Caiet de colorat cu activitati - utilizati carioca "magica" pentru a colora desenele si a rezolva activitatile din cele 24 de pagini ale carnetului si urmariti cum apar culorile vibrante, detaliile si..
Out Of Stock

Caiet jumbo cu desene pentru colorat Melissa and Doug Albastru

(0)
29,90 Lei
Cincizeci de desene minunate te asteapta sa le colorezi. Un caiet cu dimensiuni de 28 x 35 cm cu hartie de cea mai buna calitate, plin cu desene: fanimale, sport, masini si multe altele, e gata pentru..
Out Of Stock

Caiet jumbo cu desene pentru colorat Printese si zane Melissa and Doug

(0)
29,42 Lei
Cincizeci de desene minunate te asteapta sa le colorezi. Un caiet cu dimensiuni de 28 x 35 cm cu hartie de cea mai buna calitate, plin cu desene cu printese si zane e gata pentru colorat. Paginile se ..
Out Of Stock

Carduri Apa Magica Forme, Numere, Culori Melissa and Doug

(0)
54,90 Lei
Acest set contine 26 de carduri reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste cardurile cu activitati pentru a vedea cum imaginile..
Afişare 1 - 16 din 44 (3 pagini)

Despre Desen si pictura

Obiecte Desen si Pictura

PICI.ro are oferte bune la preturi accesibile de jocuri si jucarii pentru copiii de toate varstele. Pe site-ul oficial puteti gasi la orice ora doar produse din materiale de calitate superioara, de la branduri importante de pe piata de profil, care pun accent pe calitate si pe siguranta inainte de toate. De la PICI.ro puteti comanda rapid articole cu garantie oferita de producator din cele 13 categorii disponibile: jucarii din lemn, jucarii Montessori, jucarii bebe, jocuri educative, figurine, jocuri de construit, ghiozdane, arts and crafts, articole petrecere, jucarii exterior, decoratiuni camere copii, masinute, trenulete, avioane, masinute electrice. De fiecare data PICI.ro alege jucarii care sa ii ajute pe cei mici sa evolueze in mod natural fara sa simta vreun efort in timpul procesului de invatare, livrarea este rapida, imediat dupa confirmarea comenzilor plasate online, in conditii optime de transport.

Vezi Pretul la Produse pentru Desenat si pentru Pictat in Bucuresti

De pe PICI.ro puteti cumpara produse din categoria Desen si Pictura, realizate din materiale de calitate, rezistente si foarte usor de folosit. Oferta actuala cuprinde de la vopsea pentru pictura cu degetele, acuarele, carnete de colorat, blocuri cu activitati diverse, pana la caiete cu desene pentru colorat, carduri cu forme, numere, culori, role hartie pentru sevalet, sabloane din lemn, carioci sau creioane. La acestea se adauga si creioane groase, recipiente vopsea, stampile marker lavabile, mini creioane cerate, carnete de desen prin razuire, hartii de desen in role si instrumente necesare pentru picturi pe panza canvas. Magazinul online are stocuri actualizate in permanenta, fiecare produs are si un comparator in pagina sa si descrieri succinte, recomandari de utilizare si fotografii relevante pentru edificare rapida. In permanenta pe site veti gasi oferte personalizate si zilnice sau saptamanale, dar si promotii si reduceri de pret foarte bune.